Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsival elso auto?

Friss jogsival elso auto?

Figyelt kérdés
Suzuki Swiftet szeretnék első autonak. Egyenlore nem akarok draga autot csak ami egy par evig jo lesz még és elvisz A-B be. 100ezerert (plusz atiratas)neztem egy ket jonak tuno Swiftet. Mi a velemenyetek róla? Negativ okoskodo kommenteket nem kerek.
2018. aug. 17. 08:05
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

😬😭👹

Okoskodó kérdêseket nem kérünk.

2018. aug. 17. 08:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi 😊
2018. aug. 17. 08:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a Swift is 200ezer környékén van ami jó. Sajnos mind rohad, némelyik kicsit, de a legtöbb nagyon. A futómű környékén életveszélyesen szétrohadnak. Még a garázsában tartott példányok is korrodáltak. Én is azért adtam el tavaly a kis 1.0 swiftet, mert meguntam az állandó harcot a rozsdával.Amúgy valóban jó kis autó, első kocsinak tökéletes, csak az a fránya rozsda ne lenne. Én a kis swiftemmel még Horvátországot is megjartam, pedig "95 - ös évjáratú volt.
2018. aug. 17. 09:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2018. aug. 17. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100.000-ért jó biciklit lehet venni, nem autót
2018. aug. 17. 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100.000-ért jó biciklit SEM lehet venni. Autót semmiképp ne vegyél ennyiért. Suzukit is csak 250-300 körül, vagy fölött.
2018. aug. 17. 10:31
 7/9 _Jessy_ ***** válasza:
VW passat. Sokan azt mondták nagy lesz, ennek ellenére nem érzem annak. Szerintem mindegy, mit veszel, úgyis szokatlan lesz, ha nem ugyanaz, mint amin tanultál. Inkább azt nézd, hogy normális legyen, ne olyan, ami két év után szétrohad. Vagy ha belefér, hogy 2 év múlva újat kell venni, akkor ne adj érte 100 ezernél többet :D
2018. aug. 17. 10:34
 8/9 _Jessy_ ***** válasza:
Bocsi, nem azt akartam mondani, hogy ezt vedd. Nekem ez van kezdőként. :)
2018. aug. 17. 10:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolso valaszolo :) igazabol ezert gondolkodtam abban hogy egyenlore olyat keresek ami elvisz a-b be :) eleg ha 2-3 evet kibír :)
2018. aug. 17. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!