Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiatal srácnak milyen autót...

Fiatal srácnak milyen autót ajánlanátok friss jogsival?

Figyelt kérdés

Még persze egy-két évig apám autóján mennék, csak ha tehetném jó lenne közlekedni magamnak is.

Nagy autót nem akarok, mer minek. Lényeg, hogy legyen megbízható (nagyon!), ára az olyan 200-300, nagyon max 350 ezer ft legyen, többet nem tudnék rá szánni, illetve klímásat szeretnék és ha lehet előre elektromos ablakot.

Fiat punton, illetve régebbi Toyota corollán gondolkodtam.

Dízel nekem nem kell, kizárólag benzines.

Apámnak Toyota Carina e-je van, igazából akár olyan is lehetne, az keret engedné is, de nekem nem kell olyan nagy.

Köszönöm a válaszokat!

2018. júl. 23. 12:05
 1/8 A kérdező kommentje:
*Helyesírási, fogalmazási hibákért elnézést, kissé gyorsan írtam...
2018. júl. 23. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:
A Corolla jó, elnyűhetetlen. Én meggondolnám még a G Astrát, de azoknál a rozsdára nagyon oda kell figyelni.
2018. júl. 23. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 1es Focust akartam írni, csak abból nem tudom ha kijön rozsdamentes 350 ezerért.
2018. júl. 23. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzből inkább a Punto vagy egy Seicento. Szög egyszerűek és nagyon olcsón fenntarthatók. Azért a klímát és az elektromos ablakot ne vedd alapfeltételnek! Örülj, ha kapsz egy olyat ami nincs szétrohadva és használni tudod még pár évig.
2018. júl. 23. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Èn ugyan nő vagyok, de 1 hónapos kortól gsival egy fiat puntót vezetek. Tökèletes, pedig sokat hajtom :)
2018. júl. 23. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Na szóval *1 honapos jogsival
2018. júl. 23. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Swift vagy F Astra talán lehetséges, a Punto egy elektronikai rémálom azt nem ajánlom.

Ennyiért örülni kell ha a következő műszakiig kibírja nagyobb ráköltés nélkül, olyan úri huncutságok mint a klíma és elektromos ablak felejtősek.

2018. júl. 23. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
7es, te tudod egyaltalan miről beszèlsz? Gyanitom, abszolut nem . A puntóm klímás ès az ablakemelő is működik. Jah, ès 1 hete utaztam vele 500km-t, tokeletesen működik ;)
2018. júl. 25. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!