Motorra hogy vannak a jogsi kategóriák, és feltételeik? (kor)
10-es.
Lehet, hogy én vagyok fura, de az A-nál nem jelentett gondot a Suzuki DR 750-essel manőverezni, sem aztán apa 1100-as Dragstarjával közlekedni. Bár azt hozzá kell tenni, hogy 14 évesen már Simsonoztam (35k km), aztán meg 16 évesen jött a 125-ös MZ (35k km). Végül az MZ-nél nem léptem feljebb, mert nem volt pénzem és egyébként is az MZ maximálisan megfelelt az igényeimnek. Persze én motorozni szeretek, nem száguldozni.
#11: 2013-ban megváltoztatták a jogsi kategóriákat (Egységesíítették az EU-ban)
Itt olvashatjátok az aktuális szabályokat:
(7. melléklet)
Ti itt rutinról beszéltek indokul, de 24 évesen ha először ülök motorra az semmiben nem más, mint 18 évesen. Egyszerűen semmi különbség nincs, ismerősöm csak úgy kíváncsiságból megkérdeztem mi változott 18 és 24 éves énje között, amire csak annyit mondott, hogy egyetemen alkesz lett.. :D
Na de most komolyan, ha ahoz lenen kötve hogy A2+2év azt még felfognám, de ha először ülök motorra akkor hogy 24 vagy 18 teljesen mindegy.
az egy dolog hogy van ilyen ismerősöd is.
én pl változtam azért elég sokat 18 és 24 közt.
változik az ember még ha nem is veszi magán annyira észre.
20:10
én 2008tól 11ig toltam 200-as terepmotorral.
nem volt csak 82kiló,én voltam a császár erőben,dombokon,minden féle terepen.
na most hogy egy 204kilós 600-as bandittal forgolódok hát kicsit át értékelődött a dolog.
én jövőre veszek Z1000-ret (2008-09-est),húzós lesz de majd apránként megtanulom,megszokom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!