Autó elektronika "hiba", ilyenkor ki a hibás?
Nem igazán hihető hogy 0km-es autót kopott valami névtelen gumikkal árulnak. Esetleg egy leharcolt tesztautónál értem a kopottságot, de arra sem Nankangot meg Salont tesznek.
Ettől függetlenül nem postán rendelte, átvételnél is rajta voltak a gumik (gondolom) és megfelelt neki. 1 hónapot járt vele, volt ideje észrevenni hogy nem jók.
"autón: a leggagyibb, legnonameebb gumik voltak rajta, kb. 3 mm-es futófelülettel" + "Azt lehet nem mondtam, de egy zsír új, null kilométeres autóról van szó."
WHAT?
Azért 3mm-re legyalulni egy kereket az legalább 30e km. Főleg úgy hogy ez már valószínű a 2. garnitúra gumi, mert gyárilag a honda asszem hankook gumival jön ki.
Igen, épp ezért is lett bevonva a kereskedés is, hogy akkor mondjanak már róla valamit.
A legtöbb sofőr meg meg sem próbálja közelíteni az autó határait, így el tudom képzelni hogy nem vette észre hogy egy rossz gumi van alatta. Eddig összesen kicsit több mint 600 kilométer van az autóban, kilométeróra szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!