Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ktm lc4 (sc) 400 2000es...

Ktm lc4 (sc) 400 2000es évjáratról valaki mondani véleményt?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 01:01
 1/1 joco5582 ***** válasza:
KTM-hez először szerelőt kell keresni. Aztán gyüjteni a pénzt alkatrészekre és karbantartásra. Félre ne érts, írtó jó motorok. És ebből nem egy vita támad családon belül is. Mert mindenkinek mást jelent a jó. A vejemnek a jó, azt jelenti, hogy élvezetes és kiemelkedik menetdinamikában a többitől. Na jó, csak ő külföldön dologozik, sokszorosát keresi mint én pont a lakása alatt mellett van egy KTM szerviz. Nekem azt jelenti a jó, hogy nem romlik el, és nem megy rá a gatyám ha mégis cserélni kell valamit. És találok hozzá hozzáértő szerelőt, aki rendelkezik célszerszámokkal és tapasztalatokkal a tipussal kapcsolatban. Nekem a KTM nem jó motor, mert versenytechnikát alkalmaz, ami tönkremegy. Alig akad valaki ért hozzá, és el is hiszem hogy tényleg így van, mert egy normál japán motorhoz is hónapokig kell várni, hogy egy jó szerelő ránézzen.
2018. aug. 16. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!