Renault Twingoról véleményt/tudni valókat tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Összegyűjtöttem kb. 400 000Ft és szeretnék magamnak venni egy kis autót. A Renault Twingo a kiszemeltem mert mindenki agyba főbe dicséri.Megéri az árát vagy ti ebben az ár kategóriában más autóban gondolkoznátok?Szempontok: kicsi, benzines , kis fogyasztású autóra lenne szükségem , főleg városi közlekedéshez!?2016. jan. 12. 18:10
1/2 anonim válasza:
"A Renault Twingo a kiszemeltem mert mindenki agyba főbe dicséri"
Azt még elárulod,hogy mit dicsérnek rajta annyira?
Mert azért én sok jót nem nagyon tudnék mondani róla...
Én biztos nem vennék ilyen autót!Punto II,Corsa,Swift stb..inkább ilyeneket nézegetnék!
2/2 anonim válasza:
Fogyasztása kicsi, de légzsák nincs benne. Maga idejében a csajok kedvenc bevásárló és oviba járó járgánya volt. Ma már nem tudja felvenni a versenyt.
Városi használatra jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!