Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti melyiket választanátok?...

Ti melyiket választanátok? felszereltséget is vegyétek figyelembe

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2018. aug. 14. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Astra
2018. aug. 14. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Trabant 601.
2018. aug. 14. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Insignia. De ekkora autót ilyen kicsi motorral tuti nem vennék. Az astra 1.4t motorja többet eszik mint egy kétezres szívó. A tartósságról nem is beszélve
2018. aug. 14. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Az Insigniát, nagyon szép, meg jó, de megmondom őszintén, nem mernék új vagy fiatal Opelt venni.
2018. aug. 14. 22:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolkodok még wolkswagen passat 7 ben meg audi a6 avant ban is... nemtudom melyik lehet a nyerő mar fel eve ezen vívódok
2018. aug. 14. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Én Audi/VW párti vagyok, és nem csak tiszta elvakultságból, hanem azért is, mert használtam nagyon sokféle autót, és az Audi jött be a legjobban (és ugye a VW is nagyon hasonló). Szóval én ajánlom bátran a Passatot, az A6 talán már sok egy kicsit, azt drága fenntartani.
2018. aug. 15. 11:23
 7/8 A kérdező kommentje:

A fenntartás nem gond.

Igazából az a fontos nekem hogy megbízható legyen ez alatt nem azt ertem hogy ne égjen ki 1 izzója se hanem hogy a drasztikus hibákat eltudjam kerülni minnel jobban....

Insignia külsőre bejön de sajnos rosszat is hallottam róla. Audi se belül se kívül nem igazan tetszik de mégis csak egy prémium autó.

Bmw ról meg nagyon sok rosszat lehet hallani ezert az alapból nem játszik.

2018. aug. 15. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy Passatot vagy egy Audit veszel egy 2.0 CRTDI motorral, azzal nem sok gondod van. Vagy az újabb, szíjas TSI/TFSI-k is jók már, ha benzines kell. Azért sokkal jobb konstrukciók, mint az Opel, persze attól még a VW-vel vagy Audival is lehetnek nagy kiadások, mert drága minden.
2018. aug. 15. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!