Miért nem kapcsol be a klíma kompresszor?
Van egy 2003-as Suzuki Swiftem. Sikerült el ütnöm egy őzt, Nem tett nagy kárt a kocsiba mert lassan mentem. Csak az indexem meg a lökhárítóm tört el. Másnap mentem a kocsival klímát bekapcsoltam működöt egy fél órát, utána feltűnt hogy nem fúj már a hideget. Ahogy a klímát bekapcsolom a gomb világit és motorfordulatszáma meg emelkedik 2000-res fordulatra, de nem kapcsol be a kompresszor ezért vissza esik az alapjáratra. Az ütközés során esetleg kilyukadt a klíma és kiment belőle a gáz azért nem kapcsol be a kompresszor vagy más hibája lehet?
Ha kilyukadt a klíma akkor már ütközés után elkellet volna mennie a gáznak nem? de másnap még működött egy darabig.
sérült a klímarendszer(főleg a hőleadó elöl)
szerencsére csak szivárgott, de a jeladó már nem engedi járni az üres rendszer miatt.. ugyanis a gázzal együtt kimehet az olaj is, és akkor nincs kenése a kompresszornak.
ki van ez találva.
vidd el számlaképes klímáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!