Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2 millióért az alábbi autók...

2 millióért az alábbi autók kozt keresgélek, minőségre, fenntartásra melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Clio 1.2 tsi, 1.6szivo. 1.5 dci

Megan classic 1.6 v 1.5 dci

Citroen c3 1.6 vti

C elysse 1.6 vti

Ford focus vagy fieszta 1.6

Suzuki swift 1.5

Sx4 1.5 vagy 1.6

Néztem még lodgyt 1.5dcivel, kangoot, Berlingo, H Astrát

De nem tudok dönteni mert mind tetszik

2018. aug. 11. 10:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Renault modus 1.2 tsi v 1.6 kimaradt
2018. aug. 11. 10:41
 2/5 krampus válasza:
Használt autó esetén nem színt, cm3-t, tipúst veszel, hanem ÁLLAPOTOT! Az alap a népítéletet olvasd végig ezen típusokra, ott kiszűröd a jó vagy rossz évjáratokat, motorokat. Ha ez megvan, akkor ha itthon veszel autót, csakis magánszemélytől és itthoni üzembehelyezésűt. A németből behozottakat átpörgetik, mindben 200ezer km van illetve nem ismered a hátterét. Itthon ha leszűkítetted arra a 2-3 autóra a választást, vigyél magaddal valakit aki ért hozzá es lealkudja illetve megmondja, hogy vedd meg vagy se. Varga Tibor néven van egy srác, keress rá, ő volt autókereskedő és valamelyik online autós oldalra is ír cikkeket. Megéri az a pár ezer forint, hogy ne bukjál sokat. Én pl egy lacetti dizel kombit vettem Svédországban ( ahol rendszám alapján a teljes előélet lekövethető), miközben mint te is más típusokat írtam össze. Mert tartjuk magunkat az alapszbályhoz: használtan állapotot veszünk! Még 1 jó tanács: youtubeon videókat nézd végig a használt autó vásárlásokról. Rengeteg idö, nekem 6 hónapba telt ez a 10éves 114500km-es autó megtalálása. És ne a szervízkönyv pecsétet nézd, hanem a számlákat. Én összeírtam egy 70pontos ellenőrzést, ami menetpróba nélkül ad egy képet, hogy elinduljak e egyáltalán vele. Ezt is egy magyar oldalról szedtem le.
2018. aug. 11. 11:03
 3/5 krampus válasza:
55%
Még 1 dolog. Gyerekkori jóbarátom autószerelő. Amikor rákérdeztem, hogy mit vegyek, hogy ne hozzá talicskázzam a pénzt hanem inkább elsörözzem, azt mondta, higy kia ceed. Vagy hasonlo koreai járgány. Presztizs nulla, viszont nagyon jó autók. De a német, francia, olasz autók amiket másnak ajánlana...hisz neki is meg kell élni valamiből. A népítélet meg youtube videokon kiszűrheted a rossz motoros évjáratokat. Utána mar csak az allapot a lenyeg.
2018. aug. 11. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Van kis turbó benzin.

Van kis dízel, van szívó benzin.

Van ferdehátú, van dobozos.

Mire kell?

Mert a közvetlen befecskendezős turbo benzin nem épp spórolós.

2018. aug. 11. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:

3-as jól írja.

Enyiért már bőven válogathatsz az 1. generációs ceedekből.

De a focus sem rossz szeritnem. Csak a diesel focusok szinte kivétel nélkül cégautók voltak, amivel járhatsz nagyon jól és nagyon rosszul is.

2018. aug. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!