Tudtok véleményt mondani?
Akinek esetleg van/volt Renault Clio Symbolja (2006), vagy tud róla dolgokat, mi a véleménye róla? Meg van vele elégedve?
Egy 2006-os Symbolt akarunk venni, és kíváncsi lennék, mi az emberek véleménye róla a többi autóhoz képest.
Köszönöm a válaszokat elóre is!
Erdélyi vagy?
Nekem van 2009-es 1.2 benzines Symbol, újabb, mint a 2006-os, de technikailag ugyanaz. Valamiért mindenki utálja ezt a modellt, de hogy miért, azt nem tudom. Oké, picit aránytalan, de annyira nem csúnya.
Az anyaghasználata úgy általában véve elég gyenge, de teljesen vállalható, más hasonló autók sem jobbak semmivel. Én 192 cm vagyok, és mégis kényelmesen tudom vezetni. Na és ami a lényeg, hogy megbízható, semmi gond nincs vele. A motor nem egy erőgép, de fordulaton tartva lehet vele haladni azért, hiszen nagyon könnyű az autó. Rozsda nincs még egy szem sem, pedig többet állt kint az autó, mint a garázsban.
Ja és nem azért írom, mert ez volt életem legjobb autója... Számtalan más autóm volt már, jelenleg is van egy dögerős nagy utazóautóm, ettől mégsem nézem le a Symbolt, és nem is fogom eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!