Bmw 5 1997 hogy kell be-ki kapcsolni az abs-t? Egyáltalán kilehet mert nekem most biztos, hogy nem működik!
Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 00:42
1/2 anonim válasza:
Az ABS egyik autónál sem ki- és bekapcsolható, maximum a kipörgésgátló iktatható ki, hogy az ember baromkodjon, de az ABS magyarul blokkolásgátló a biztonságod érdekében mindig működik. Ha nem, akkor hiba van a rendszerben és világítania kellene a visszajelző lámpának is a műszerfalon.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen amikor megvettem akkor világított a piros visszajelző a műszerfalon de el kezdtem nézni az adatait a nullázó gombal (ezek az 1.2 1.3 stb.) és amikor nyomkodtam eltűnt! Eddig fel se tűnt, hogy nem működik de tegnap a zebrán hirtelen kijött egy bácsi és csak csúszott! Tudom milyen amikor közbeszól és most egyáltalán nem volt jelen, de az biztos, hogy valamit és csináltam mert amég nem nyomkoráztam és égget a lámpa addig működött(kicsit próbálgattam az autót amikor megvettem)!
2018. aug. 10. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!