Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek jó ötlet lenne...

Szerintetek jó ötlet lenne egy 3as e36os 1997-2000 közötti BMW venni?

Figyelt kérdés
Első autónak lenne.A keretem max 400.000 lenne.Lehet jó állapotút venni enyiért?Akinek van elfogadok érveket és ellenérveket.Mindenképp BMW szeretnék ha ez szerintetek nem mi jöhet még szóba enyiért?

2018. aug. 5. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:

400-ért nem bmw-t kell venni hanem robogót. Szerinted az egyik legkényesebb márkával kapcsolatban apró pénzből, milyen érveket kapnál amik amellett szólnak hogy vegyél persze?

Első autónak meg nem bmw-t kell nézegetni, főleg nem Magyarországon ahol még egy 40-es éveiben járó családfő sem teheti meg hogy kicsengesse egy használt több éves de kevés km-es példány több milliós árát.

Gyerekésszel én is rögtön német autót akartam, aztán a valóság egy Ford Focus lett, az a gond hogy egy nagyon jó állapotú, akár teljesen felújított régebbi bmw/audi/merci, közel annyiba kerül mint egy fiatalabb akármilyen átlagos hétköznapi kocsi.

Audi 80-at újítottak fel a családomban vázig visszabontva, újra kábelezve, teljes kipufogó rendszer, meg jó pár dolog ez 2 millióba került, biztos kiinduló pont volt hogy rozsdát nem találtak még vételkor, és a szétbontás alatt se.

Nekem ennyit nem ér egy 94-es kocsi, de van aki ilyenekre esküszik mert fontosabb a motorika mint a dizájn és extrák.

Egy Swift is 1M forint bőven van, ha kevés km-es és fiatalabb kell, ennek fejében fuss neki az autó választásnak

2018. aug. 6. 00:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, pénz nélkül olcsón fenntartható, olcsó autót kell venni. Pl. Corsa B, Astra F, Polo etc.
2018. aug. 6. 07:48
 3/8 anonim ***** válasza:

400 000ért nem találsz normális E36-ost, föleg a megadott évjáratban.

Álmodozni használtautón szakadt kocsikról jól sikerült képeket nézve lehet, de a valóság sokkal keserübb.

Én néhány éve vettem egy jó állapotú E36 kabriót hétvégi autónak.Csak idén 150 000 ft-nél járok a nem idöszakos karbantartásokkal (kuplungcsere , lambdaszonda , gyujtótrafó, stb).

Meg lehet venni egy E36ot, de el kell fogadni a tényt, hogy nem valók ezek már gumiégetésre, menözésre. Idős autó, érzékenyebbek, több odafigyelést igényelnek.

Ennyi pénzért nehéz lesz élményautót venni sajnos.

2018. aug. 6. 08:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Tudod mit, ha ennyi eszed van, vegyél egy lifingott szakadt hulladék német roncsot, aztán ha a gatyád rámegy majd a fenntartására megtanulod, hogy nem veszünk ennyiért "prémium" márkájú autót.

De magyarázd már el nekem, hogy miért akarjátok minden áron ezeket a fosokat megvenni? Mire jó ez? Ha villantani akarsz akkor újat vegyél. Értelmes emberek körberöhögnek ha ilyennel jársz.

2018. aug. 6. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

E36-ból nem feltétlenül mind roncs mert vannak szép állapotban megőrzött darabok de azok nem 400 ezerbe kerülnek. Ennyibe egy jobb bicikli vagy laptop kerül. Vagy robogó.

Ezek ellenére jó hírem van. 400 ezerért lehet új BMW-d:

[link]

2018. aug. 6. 09:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyűjts hozzá még kB 2 millát ha nemre vágysz, amit nem kell hetente szerelni
2018. aug. 6. 10:04
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

Nekem e36 coupem van 316i esztétikai hibákkal volt 375 ezer forint,azóta bele raktam 53ezret,és képzeld szervízbe még sose voltam...egyedül a rozsdával volt bajom,de azt otthon orvosoltam...amúgy én a helyedben e34-et vennék dízelbe,most van fönt 250-ért egy 524td én a helyedben abba gondolkodnék,amúgy a régi bmw-ktől ne irtózz akik itt írnak neked válaszokat azok olyan emberek akiknek soha nem volt ilyenjük és ők azt hiszik ezek szarok,elárulom ennyiért jobb választásnak számít egy bmw,mint egy suzuki swift...

Amúgy itt egy cikk egy 265 ezres bmw-ről:

[link]

ezek után mindenki tegye félre az előitéleteit és lássa be végre,hogy a bmw ennyiért jó választás egy kis pénzű embernek!

2018. aug. 6. 11:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Szervízbe még sose voltál... ez a baj... jól van az úgy mentalitással tényleg lehet venni bmwt... igaz sokan megteszik ebben az országban. Pénz a fasorba se, tankolni egy ezresért, kopog a futómű, de jólvanaz, majd a kis grofo elnyomja.

Kérdésre válaszolva: ha normális állapotú fenntartható autót akarsz 400ért a prémium márkákat felejtsd el.

2018. aug. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!