Autót szeretnék vásárolni 1.6 brnzinest, milyet?
Olyan 1.6 millió Ft+kötelező szervíz es átírás.
1.6 benzinmotoros autot szeretnék. Az 1.4 kicsi az 1.8 többet fogyaszt.
Így egy dinamikus, megbízható autót keresek.
Egyterűt nem szeretnék mert az nagyon nagy ehhez a motorhoz. Nem is a motor a lényeg hanem ilyen 100-120 lovas legyen, annál több felesleges
Amiket en néztem:
Grand Clio
Peugeot 300 valamennyi vagy 200 nem is tudom BN melyik volt
Suzuki SX4
Szia
Mióta fogyaszt többet az 1.8?
Tudod egyálltalán, hogy miből áll össze egy autó fogyasztása?
Minél kisebb tömegű a kaszni és minél nagyobb a motor kevesebb a fogyasztás. Például: vegyünk egy c osztályos mercedest, annak a motorja 2.0 és a kaszni 1600kg. És képzeld a fogyasztása 5-6liter/100km.
Pontosan minél kisebb a motor annál nagyobb a fogyasztás (álltalában).
Előző vagyok.
A suzuki pl egy jó autó. Fogyasztása rendeben van, alkatrész olcsó hozzá, megbízható autó.
Én arra voksolnék :)
Üdv :)
Srácok a legfiatalabb golf 1.6 2005ös azzal a motorral...
Annál azért fiatalabbat akarok nem eg roncsot. Ráadásul 1.6 millióból kijön jóval újabb is.
1# no ilyet sem hallottam még...
Azért tettem fel a kérdést, mert bár ismerem az autókat, de reálisan nem tudok már dönteni.
Annyit nézegettem hogy minden percben mást akarok.
No de visszatérve. Mikor kezdődik az iskola? Ideje lenne...
130 fölött tényleg jobban fogyaszt, alatta nem hiszem. Országúti tempóban bár 0.3 kb a többlete városban egy nagyobb motor eléggé megtud viccelni.. mivel nem tojással a lába alatt vezet 99%unk.
Míg az ezres swiftem 6ból elmegy... addig a g astrám már 8.5 és az 1.4es.
A g astrának alapból több a fogyasztása mint az ezres sfitnek. Nézd már meg, hogy az 1.4-es motor mekkora ahhoz a kasznihoz képest?
Amúgy nem kezdődik az iskola, csak hogy én is be tudjak már szólni.
Nem tudom minek kérdezel ha nem birod a válaszokat elviselni meg a kritikát. Pláne azt nem értem, hogy ha értessz az autókhoz akkor miért a gyakori kérdésektől kérdz tanácsot, hogy ugyan már már milyen autót vegyél magadnak.
Jöhetnek a beszólások nyugodtan, de ott eleg nagy problémák vannak fejben, ha valaki nem tudja mit akar venni a pénzéből 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!