Mz etz 125 felújítás, illetve papírozás mennyibe fájna?
Nem teljesen gyári állapotra gondoltam, hanem hogy viszonylag megbízhatóan működjön, nézzen ki valahogy és mindennapi közlekedés megoldható legyen vele.
Namármost, 2 nagyobb probléma van vele.
1) Ki van vonva a forgalomból (rendszáma sincs)
2) Nem működik...
86-os gyártmány, anno fater újonnan kapta, tehát eszmei értéke van. 10 év állás után 3 nap alatt olyan állapotba hoztuk, hogy aztán mehettünk vele szépen hegyre, erdős úton egy fél évet kb. Aztán pontosan nem tudni, de valami elég nagy baja lett, szétment a kuplung vagy a váltó, vagy kitudja mi, lényeg, nem indult be többé. Oké, elvontattuk másik faluba, egy ismerőshöz, aki nagyon sok motorral foglalkozik, régivel is, de inkább csak elektronikával, de hát azt mondta megnézi. Hát ő sem tudta megcsinálni. Ez volt kb 2 éve, és azóta áll a garázsban.
Még jó pár éve, apám leadta a rendszámát is, ki lett vonva a forgalomból. Viszont néhány eredeti papírja meg van, meg nagyon régi forgalmi, de ugye hát forgalomba kéne vissza hozni, új rendszám kéne, műszaki, és minden.
Plusz ugye rendbe kéne hozni, hogy műszakira mehessen, minden elektronikát (indexet én még nem láttam működni, hiába vettünk új relét és jók az égők) megcsinálni, ugye nyilván magát a motorját, első kereket felújítani, vagy cserélni, festeni, fékeket jobbra beállítani, féklámpákat, új kipufogó, tükrök rá és hát ami még van. De azért nem kéne szanaszét szedni és vázat is festeni, rozsda hálisten nem eszi.
Szerintetek ez mind kb mennyibe kerülne? 2-300 ezer Ft?
Igen tudom egy újabb honda, yamaha jobb lenne (tettszenek is), de imádom a retro szoci gépeket (17 éves létemre) és nagyon is eszmei értéke van, illetve a motor hivatalosan is enyém lesz/lehet.
Köszönöm az értékes válaszokat!
Ha nem is tudod saját magad sem hogy mi a baja, akkor nem lehet az árat sem belőni.
Ha pontosan tudod hogy mi a probléma, na majd utána kezdődik az hogy honnan is és mennyiért lehet beszerezni hozzá a cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!