BMW-ések, melyik bömöst vegyem szerintetek?
Első BMW lesz, szeretném megélni én is a sorhat, hátsókereket.
E46 330 Ci a kiszemelt. A kérdésem pedig az lenne, hogy automata, vagy manuális váltó legyen? 37 vagyok, szóval a kényelem, a vezetési élmény, és az erő ami mozgat, ebben a fontossági sorrendben. Érdekelnének a tapasztalatok. Előnyök, illetve hátrányok?
Köszönöm
Egy coupe-ban mégis mi a relatív kényelem?:D
Egyébként tuti lebeszélnek róla, de ha a szempontjaid ezek, akkor automata. Nekem DSG-s "sportkocsim" van. Mindenki furcsálja, de 1 napig agonizáltam csak rajta, világért sem cserélném manuálisra. Amíg nem jársz pályanapokra és nem akarod keresztben csapatni, addig az automatával vered a manuálisakat mindenhol.
(Pontosan nem ismerem, hogy mennyire megbízható az E46 automatája, annak utána kell nézni, a váltójavítás, kuplung, lendkerék és hasonlók drágábbak, mint egy manuálisnál)
Első, igazából az ülések tartására, a kezelhetőségre gondolok kényelem alatt, hogy hosszabb távokon sem fogok elgémberedni benne, ilyesmi. Vegyesen járok pályán és városban is.
Nem versenyezni szeretnék vele, de azért olyan autó kell, aminek ha odalépek néha, akkor nem kell noszogatni.
Azért a kupé, mert eddig is csak azok voltak. Jelenleg egy Hyundai kupét hajtok, de nem nagy szerelem.
Nyilván, ha szükséges addig nézelődők, amíg találok egy nem lerúgott darabot, plusz lesz egy biztonsági fél milla elrakva, esetleges költségekre. Egy jó autót szeretnék és nem hajt a tatár, alapvetően a mostani is teszi a dolgát, csak valami másra vágyom.
9:25/9:26
Mindent elmondtál, köszi. XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!