Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik végdob...

LoLmAnUsH kérdése:

Szerintetek melyik végdob lenne számomra a megoldás a leírottak alapján? (Motor)

Figyelt kérdés

Van egy 80 ccm endurom,es egy agyon herelt kipufogoval vettem es enyhen szolva szegyenlem magam a hangja miatt,igy eldontottem hogy "beruhazok" es szeretnek egy komolyabb vegdobot ami szebbe tenne egy 2T-s motor hangjat,a projektre eleg sokat gyujtottem es a melyebb hangu (bocsanat;"melyebb" hangu) vegdobok jonnek be a 2T motorokra,tudom van egy jellegzetes hanguk de csak van az a vegdob ami nem megfizethetetlen es szep 2utemu hangot kolcsonoz

Egyik kiszemelt darabom peldaul egy Akropovic replika mert azoknak is szep mely a hanguk DE gozom sincs hogy a kis 80ccm enduro alatt hogy szolna,ebben szeretnem segitsegeteket kerni

Ha szamit akkor gyari AM6 motor van benne

2018. aug. 7. 17:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Újra kell gyapotozni a dobot, egyébként én még nem találkoztam am6r akra dobbal, még csak replikával sem. A kétütemű motoroknál a ha got, nem a dob adja hanem a rezonátor.
2018. aug. 10. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!