E-learning B kategóriás jogosítványhoz? Tapasztalatok? Hogy ment?
Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni a jogosítványt, viszont ahová menni szeretnék ott csak e-learning van most, a normális oktatás az októberben indul, nekem pedig az már túl későn van egyéb okok miatt (most 1 munkahelyem van,szeptembertől pedig már 2 lesz). Először be kell fizetnem az oktatónál 39 600ft-ot. Ebben az árban lehet kresz könyv ? Mert a normális oktatáshoz van.2018. aug. 7. 08:24
11/12 anonim válasza:
Szerintem jó és színvonalas az e-learning.
Ha valaki becsülettel végignézi, megtanulja akkor érteni fogja az alapvető szituációkat, szabályokat és át fog menni a vizsgán. Plusz ugye szabadon tanulható ha akarsz akkor fél napig ha akarsz akkor 10 percig 1 teszt erejéig használod.
Vezetésen mondjuk az oktató nekem is felhozta néha a "mit tanultál a tanfolyamon" dolgot. Meg az alap szituációkat dióhéjban elmagyarázta, jobbkezesek, elsőbbség, kanyarodások, az jót tett.
Amúgy egy könyv is megéri, akár már jogosítvány megszerzése tán is. Én tervezem, hogy ha megkapom és atóm lesz, akkor azért át-át nézem az alapvető szituációkat az elején. utána meg úgyis vezetek majd sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!