1/9 anonim válasza:
Sok benne a bunkó fa..kalap, akik az utak királyának érzik magukat mert béjemvéjük van, szóval nem vagyok róla jó véleménnyel, ahogy egyik BMW-ről sem.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor minek írsz ide? Kérdezett téged valaki?
Most jobb embernek érzed magad hogy ezt leírhattad? IQ level egyenlő a nullával.
2018. aug. 4. 23:08
3/9 anonim válasza:
Ez a tapasztalatom és ez alapján alkottam véleményt. Válaszoltam a kérdésre.
4/9 anonim válasza:
Jó autó, de közel olyan költséges mint egy M3. Szvsz hobbi autónak jó lehet. 60-100e kmenként porlasztó csere, kokszolódás, láncnyúlás, stb...
5/9 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem az volt, hogy milyen emberek ülnek a bmw-ben és milyennek érzik magukat az utcán.
Az utolsónak meg köszönöm az értelmes választ!! :)
2018. aug. 5. 10:05
6/9 anonim válasza:
Ez az n54es motor ha minden igaz. Közvetlen befecskendezéses ami nem lett a legjobb, kokszosodással számolni kell a szelepeknél, mivel itt nem tudnak a szelepek tisztulni.Plusz van két turbo ami szintén hibaforrás lehet. Sztem jobban jársz egy 25i vagy 35i-vel, n52es motorral, azt is megbonyolitja a változoszelepvezérlés, ami feltudja adni a szerelőknek a leckét. Cserébe nagyon halk, szépen jár és húz minden fordulaton, turbo gondokkal meg nem kell számolni mert nincs. Ebbe a motorba ha aggódsz a lánc miatt, nem horror összeg egy vezérlésszett sem.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nem értem a “jobban jársz egy 25i vagy 35i-vel”, kérdésben 35i -t írtam :)
2018. aug. 6. 17:24
8/9 Katus Viktor válasza:
Bocsi még annyi hogy 335i ben nincs porlasztó...
9/9 anonim válasza:
#8 Akkor mondjuk azt a "porlasztóra" hogy magas nyomású befecskendező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!