Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek fekete, lesötétített...

Vennétek fekete, lesötétített kombit? Ha igen miért, ha nem miért nem?

Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 07:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Alapvetően hullaszállítóra emlékeztet, de ha vannak benne ezüst elemek, pl. az oldalsó szélvédők körül, akkor vagány.
2018. aug. 5. 07:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy engem is pont arra emlékeztet. :))
2018. aug. 5. 07:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek. Kedvencem az Alfa 159 sw ,full feketében, szép nagy papucsokkal egyik legszebb kombi.
2018. aug. 5. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:

A kombikat alapból rühellem. Nagyon kevés olyan autót tudnék felsorolni, amik szépek kombiban. A legtöbb olyan, hogy volt az 5 ajtós, amire rárajzoltak egy nagy puttonyt, így lett belőle a kombi. Némelyik ettől nagyon ormótlan.

Azt elismerem, hogy ha valaki építkezik, vagy rendszeresen sokat hurcolkodik, akkor praktikus és előnyös a nagy raktér.

Fekete autóm se volt még. A hajszálkarcok nagyon hamar meglátszanak rajta.

A sötétítéssel önmagában nincs bajom. De sok értelmét se látom. A mostani autóm hátul sötétített. Így volt olcsóbb, mert benn volt egy felszereltségi csomagban a sötétítés is. Ha nem kértem volna a csomagot, de minden mást igen a sötétítésen kívül, drágább lett volna az autó. Azaz kvázi fizetnem kellett volna érte, ha nem sötétített üvegekkel kérem.

2018. aug. 5. 07:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Chryslerben, Opel Vectra-ban igen.
2018. aug. 5. 08:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Audiknak például kifejezetten jól áll ez a kombó.
2018. aug. 5. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!