Hogy létezik, hogy egy új Osram H4 izzó kotyog a foglalatában, pedig rendesen a helyén van a rögzítés is be van pattintva?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem éri el a pattintó vége (mintha vékonyabb lenne a lemeze az égőnek)
A régi izzó is H4 és Osram, de az tökéletesen a helyén van és elvileg szabványosnak kellene lennie.
2018. aug. 3. 21:12
1/14 A kérdező kommentje:
A másik ok a rezgés. Ha az izzó lötyög a helyén, akkor folyamatos mechanikus igénybevételnek tesszük ki az izzószálat, ami eltörik. A foglalat mindig pontosan, mozgás, rezgés nélkül kell illeszkedjen.
2018. aug. 3. 21:59
2/14 anonim válasza:
Valószínű, hogy hamis izzó van az autódban, az osram nál is van selejtes termék, de eddig huszon valahány éve nem találtam
5/14 A kérdező kommentje:
3-4mm-t a rés, annyit ha hajlítok szerintem nem ugrik bele a pattintós fogó részéhez
2018. aug. 3. 23:30
6/14 anonim válasza:
Nincs olyan H4 izzó, aminek 3-4 mm vastag lenne a tányérja.
Hajlíts a rugón, vagy fogadd el, hogy lötyög.
7/14 anonim válasza:
Egyébként akkor szokott kilazulni, mikor hűzzák le a csatlakozót, néha oda tud gyógyulni. Ha nem tartasz rá, akkor a rugó hajlik.
8/14 A kérdező kommentje:
De semmi nem lazult ki, mert a régi izzók normálisan vannak a helyükön.
Ez vagy el van méretezve vagy valami más van. De mindegyiken H4 jelölés van.
2018. aug. 4. 13:10
9/14 A kérdező kommentje:
Kiszedtem a rögzítődrótot úgy visszahajlítottam, hogy jobban benyomja a V alak alja az izzót. Így elvileg jónak kell lennie. Egy régi VW egyébként.
2018. aug. 4. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!