Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legmegbízhatóbb...

Melyik a legmegbízhatóbb autómárka?

Figyelt kérdés
A kérdés adott.
2018. aug. 2. 20:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"2018-ban a sorrend: Lexus, Porsche, Buick. 9. a Toyota."

Buick? Európában olyan márka nincs is. Sokra ment a kérdező vele.

2018. aug. 2. 23:07
 12/20 anonim ***** válasza:

Mikori autóknál?

Újaknál - japán szívóbenzin

Régebbieknél - Mercedes w123, w201, w124 dieselben természetesen

2018. aug. 2. 23:12
 13/20 anonim ***** válasza:

Suzuki Swift, Opel Astra.

Ezekből van a legtöbb...

2018. aug. 3. 07:20
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb márka a céges autó probléma esetén azonnali cserekocsi aszisztenciával.

Mobilitás és privát pénztárca szempontjából ennél már csak a céges taxicsekk vagy a sofőrös a kényelmesebb/megbízhatóbb.

Remélem az "adott" kérdésnek megfelelően adott mélységű választ adtam.

2018. aug. 3. 08:21
 15/20 A kérdező kommentje:

" Audi. Nem vicc."

Egy 5 éves bmw-m van és havonta lerobban. Szeretném eladni és egy másik új autót venni.

2018. aug. 3. 10:41
 16/20 anonim ***** válasza:
"Egy 5 éves bmw-m van és havonta lerobban." Valószínű hogy használtan vetted, rengeteg km van benne, de szokás szerint visszatekerték a km órát a kedves autókereskedők. Nem az autó életkora a fontos, hanem az, hogy mennyit futott. Minden egyes alkatrésznek van egy adott élettartama, a BMW-nél az a gond, hogy a cserealkatrészek nagyon drágák.
2018. aug. 3. 12:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk abban az esetben maradhatsz a márkánál is ha veszel egy i5 / i8-at. Az elektromos motoron és a túlméretezett elektromos rendszeren nem sok lerobbannivaló van.
2018. aug. 3. 12:54
 18/20 A kérdező kommentje:
újonnan vettem
2018. aug. 3. 16:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A mai autókat manapság már nem sok-sok évre tervezik mint ezelőtt 20-30 éve kb.

Kb. pont ilyen 5-6 éves korukig bírják, aztán sorban jönnek ki a hibái!

Add el, ha teheted vegyél új autót de ne németet mert azok a legrosszabbak között vannak :)

Én szeretem a német autókat, nekem is az van de régi és csak a régieket szeretem.

Azok hihetetlen megbízható minőségi autók, aztán lásd mivé lett a legendás Mercedes is, régen a gazdagságot, időtállóságot, elnyűhetetlenséget jelképezte ma már a megbízhatatlanságot, pénztemetőt ez van :)

Le lehet pontozni de ez akkor is így van, megmondja bármilyen hozzáértő tapasztalattal rendelkező autószerelő aki főként német autókkal foglalkozik/foglalkozott.

2018. aug. 3. 17:25
 20/20 Szolovjov ***** válasza:
2002 óta ipari hulladékokat gyártanak. Szóval gyakorlatilag mindegy. De a Suzuki még egész jó megbízhatóság szempontjából.
2018. aug. 4. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!