Melyik a legmegbízhatóbb autómárka?
"2018-ban a sorrend: Lexus, Porsche, Buick. 9. a Toyota."
Buick? Európában olyan márka nincs is. Sokra ment a kérdező vele.
Mikori autóknál?
Újaknál - japán szívóbenzin
Régebbieknél - Mercedes w123, w201, w124 dieselben természetesen
Suzuki Swift, Opel Astra.
Ezekből van a legtöbb...
Szerintem a legjobb márka a céges autó probléma esetén azonnali cserekocsi aszisztenciával.
Mobilitás és privát pénztárca szempontjából ennél már csak a céges taxicsekk vagy a sofőrös a kényelmesebb/megbízhatóbb.
Remélem az "adott" kérdésnek megfelelően adott mélységű választ adtam.
" Audi. Nem vicc."
Egy 5 éves bmw-m van és havonta lerobban. Szeretném eladni és egy másik új autót venni.
A mai autókat manapság már nem sok-sok évre tervezik mint ezelőtt 20-30 éve kb.
Kb. pont ilyen 5-6 éves korukig bírják, aztán sorban jönnek ki a hibái!
Add el, ha teheted vegyél új autót de ne németet mert azok a legrosszabbak között vannak :)
Én szeretem a német autókat, nekem is az van de régi és csak a régieket szeretem.
Azok hihetetlen megbízható minőségi autók, aztán lásd mivé lett a legendás Mercedes is, régen a gazdagságot, időtállóságot, elnyűhetetlenséget jelképezte ma már a megbízhatatlanságot, pénztemetőt ez van :)
Le lehet pontozni de ez akkor is így van, megmondja bármilyen hozzáértő tapasztalattal rendelkező autószerelő aki főként német autókkal foglalkozik/foglalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!