Van olyan 50köbcentis robogó ami 70el kényelmesen elmegy és 1,5litert fogyaszt?
Figyelt kérdés
tudom kicsit magas az elvárás :D de hátha.
Az én 50köbcentisemnek 58 a legvége.
S akkor is már eléggé pörög.
2018. aug. 2. 18:35
11/20 anonim 

válasza:

Ari! Jobban jársz ha név nélkül teszed fel a kérdésed, mert így már csak a friss gyakorisokat tudod szívatni és azok előtt is lebuktatnak állandóan. Persze az idiotizmusodat sokan már név nélkül is felismerik.
12/20 anonim 

válasza:

Szerintem már megtettem, yamaha robogó és ismét az idomok keresése :D
13/20 A kérdező kommentje:
9#es úgy teszel mintha az eszközök nem lennének lecserélhetőek.
vicc az egész. nemértem miért kell eltérni mindig a témától.
2018. aug. 3. 00:50
14/20 anonim 

válasza:

:D :D Na ilyen egy vérbeli troll, ha törik ha szakad vissza akar jönni. Bizonyos szervét kéne kicserélni, vagyis pótolni inkább. :D
15/20 anonim 

válasza:

Ha nőből van, akkor valami elemes eszközre lenne szüksége... bekapcsolva egy elektromos fogkeféhez hasonló hangja van, de nem a szájba szokták dugni...
16/20 A kérdező kommentje:
egyébként igen ők adják amit bármikor meglehet változtatni
ha okoskodni akarsz ne itt tedd mert csak magadat égeted le
2018. aug. 3. 10:28
17/20 Szolovjov 

válasza:

Az Aprilia SR50 Di-Tech az 2 ütemű és nyélgázon is csak 2 litert fogyaszt. Viszont cserébe totál megbízhatatlan.
18/20 anonim 

válasza:

Beállította, hogy ne látszódjon a neve, de szerintem így is könynen ki lehet szúrni. :D
19/20 anonim 

válasza:

Nem lehet megváltoztatni, h__ye k__va, ne okoskodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!