Robogó sokat fogyaszt, mitől lehet?
Van egy keeway fact city 50 esem 2014 es évjáratú,
Papíron 3/100 a fogyasztása de mostanában egyre többet fogyaszt, most lemértem hogy mennyit megy egy teljes tankkal ami 7 literes. És sajnos az egész tankot 101km alatt megette ( azaz 7/100)
Ötletek?
Lehet gond van a motorblokkal, lehet a karburátorra ráfér egy alapos takarítás vagy felújítás, jobb esetben csak állítani kell. Lehet elvan koszolódva a kipufogó rendszer ez is sokat számít.
Ha van hozzáértő ismerősöd, vagy a közelben egy megbízható szerelő, vele nézesd át alaposan.
Nekünk is volt ilyen, 4ütemű, űjjan vett.
5.5 L-t evett a 45 kilós feleségem alatt.
Mérd még meg párszor a fogyit, 5-6 már "normális" neki
Hát szerelő lesz, és ez két ütemű nem négy, mint mondtam, és igen 7/100 biztosan állítom,
És köszönöm a segítséget elhiszem szerelőhöz
Ha nem folyik, akkor elfogyasztja... Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy normálisan működik ilyen fogyasztással. Bele kellene fulladni a fogyasztásba...
Nem lehet, hogy valaki kilopja belőle?? (komolyan kérdezem, én is voltam gyerek, kilptam Apám autójából a benzint a motormba :) )
Sikerült megoldani a hibát?
Nekem volt egy Suzuki Lets 2 50ccm 2T-m ami írd és mond 2,4 litert evett 100-on, aztán most vettem egy Gilera Stalker 50ccm 2T-t ami viszont 5,2 litert.
Karburátorra gyanakszom, de még nem bontottam meg, mert napi használatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!