Dobfékes autónál, elég csak a fékpofákat kicserélni, és a dobokat még meghagyni?
Figyelt kérdés
Ma volt a műszaki vizsgán az autóm ,sajnos más helyen mint amit eddig megszoktam, itt belekötöttek hogy ledes a rendszámtábla világítás, meg ilyen mondva csinált dolgokból, hogy nem hűt annyira a légkondi nem tud 9fokot állóhelyben ilyenek... A hátsó fékdobokra mondták hogy gyengék, a szerelőm szerint még bőven jók, minden esetre a fékkel furdal a tudat hogy az azért fontos, de a dobokat nem szeretném cserélni, lehetőleg csak a pofákat, elég az vagy a dobokat is kell? 70.000km-t futott az autó városban.... viszonyítási alapon a másik autónknak szintén dobfékes a hátsó féke, nála 270.000 városi (taxi) km után kellett cserélni.2018. aug. 2. 12:22
11/12 A kérdező kommentje:
ha máshol lesz a kocsinak papírja, olyan kritikát fogunk rittyenteni hogy csődbe megy a cég... nagyon felhúztak, eddig sosem volt baja a kocsimnak 12 évig minden vizsgán simán átment, nem átcsúszot ,simán átment, nem rohad ,nincs rajta rozsda. az autommal hipohonderesen viselkedem a legutolsó patentot is cserélem ha nem "jó" , a lengőkarokat is azért cseréltem hogy minden flottul menjen. voltam előzetes vizsgálaton pár hete máshol, a KwickFitnél amikor légkondit töltettem, igaz a féket lengést csillapítót nem nézték,csak a lengőkar szilenteket azért cseréltettem ki 8órás munka volt 8 órát fizettem, mert be voltak gyógyulva a csavarok a szilentekbe.
2018. aug. 2. 19:55
12/12 veterán vas válasza:
No ilyenkor kell elgondolkodni az apró kis átalakításokon. Esetedben bizonyára a ledes rendszám megvilágítás indította el a hibakereső lavinát.
Ezek után a vizsgabiztosok azonnal találnak számtalan olyan "komoly" problémát, amik nagymértékben veszélyeztetik a közlekedés többi résztvevőjét.
(lásd pl. a hátsó ködlámpa kapcsoló)
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!