Nem ciki olyan autóval járni, aminek az van a hátuljára írva, hogy Dacia Portörlőrongy (Duster)?
Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 09:29
11/14 anonim válasza:
Szerintem a Dust szóból képezték az -er műveltető (vagy mi a neve) igét. Azaz "porjáró" "poroló" "porbanjáró". Nem kell feltétlen tükörfordítást használni...
13/14 anonim válasza:
Szerintem furcsa. Ha én meglátnám az utakon biztosan negatívan ítélném meg ezt a személyt.
Nyílván nem képviselem az egész emberiséget, de minek adnál magadnak kevesebb lehetőséget az életben egy ilyen dologgal.
14/14 anonim válasza:
Nem ciki. De ezt az autót ha rendszeresen mész vele, maximum 10 éves koráig érdemes használni, mert rövid élettartamú alkatrészekkel szerelték, a javításuk (inkább cseréjük) pedig nagyon nem gazdaságos.
Nem véletlenül olcsó újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!