Vw Golf 4 1,6 16v autó vásárlásán gondolkodom, milyen
tapasztalatok vannak ezzel a tipussal?
Figyelt kérdés
6-700000ft környékén nézegetek autót és ezek tetszettek és kombiba. Estleg helyette milyen másik tipust ajánlanátok?
2018. aug. 1. 19:54
1/6 anonim válasza:
Nekem volt Azd motorkóddal 1.6 16v 77kw os. Ha nem szervízbe csináltatod a motorgenerált, akkor olyan 200 ból kb megvan. Típus hibája az olajfogyasztás,mert vacak gyűrűkkel rakták össze. De ha meg van gyűrűzve, akkor utána jó lesz. Másik hibája a szegecselt difis váltó. Szét fog hullani egy idő után. Nekem még a váltó is kilyukadt. 60-80 körül van a bontott váltó, de ugyanennyi a felújított is. Érdemes utóbbit rakni bele, mert azt szintúgy már normálisra csinálják a bontott meg lutri. Szeretnek szétmenni a motortérben lévő műanyagok. Legyen az termosztátra csatlakozócső csonkja vagy bármi. Mindig van vmi apró hülyeség ami rossz rajta. Nem annyira jó autó, mint amennyit lehet rá költeni. Nekem csalódás volt picit, pedig vigyáztam rá, és karban is tartottam.
2018. aug. 1. 20:24
2/6 anonim válasza:
Erőtlen motor alacsony fordulaton, közepes tartományában használható jól, ezért városba gyenge és sokat fogyaszt.
Annyi pénzből golf?
Inkább Punto, Astra G
2018. aug. 1. 21:02
3/6 anonim válasza:
#2-es golf helyett punto?Azert ne viccelj az egy trágyadomb...
Nekem volt ilyen golfom 1.4-esben,semmi bajom nem volt vele,az is ment rendesen szóval szerintem az 1.6 se lehet rossz,a fogyasztása is nagyon jó volt olyan öt-hat liter én ráuntam és elcseréltem egy e36 320i touringra,azóta azzal járok,de megbántam a cserét...amúgy a golf nagyon hiba mentes autó,nagyon egyszerű vezetni,az alkatrészek piti összegek,kényelmes nagyon,minden kézreáll benne csak ajánlani tudom a golfot.
2018. aug. 1. 21:35
4/6 anonim válasza:
3# persze, s emellett termeli a benzint:)
Annyit fogyaszt mint az ezres swiftek.:)
2018. aug. 1. 23:02
5/6 anonim válasza:
4-es nem gúnyolódni és vitázni jöttem,mindent tapasztalatból írtam a fogyasztás nálam annyi volt amennyit leírtam...
2018. aug. 2. 00:47
6/6 anonim válasza:
1.6 16v-ből már volt FSI is, amit én kerülnék.
Legjobb választás az 1.6 8v tartósság szempontból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!