Mit gondoltok arról akinek tuning trabi-ja van?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 19:53
11/15 anonim válasza:
Érdekes, ha ezt a kérdést egy Suzukiról tették volna fel, már forrnának az indulatok, több oldalon keresztül. Vajon miért is??
12/15 anonim válasza:
Ne ellenezd a tuningolt trabantokat. Én 51 éves vagyok és mivel autó/szlalomversenyző vagyok, így szükségem volt valami gyors és könnyű, ütőképes autóra. Mivel világéletemben trabantoztam, így a választás a trabant márkára esett. Először egy széria trabant motorját és váltóját alakítottuk át, így a 600-as motorból kijött 50LE. Aztán utána csináltam 2db trabantot ismét. Az egyik egy elsőkerékmeghajtású 750-es GSXR orrmotoros trabant lett, a másik pedig egy hátsókerékhajtású 1300-as GSXR hayabusa motoros, jobb oldalon lévő motorral készült. A youtube.com-on vannak fent videók, írjátok be, hogy Ludescher Lóránd, vagy trabant 601 prológ.
13/15 anonim válasza:
Én nem ellenzem a trabantokat, nekünk is volt négy trabink régebben. De aki ebbe öli bele a sok pénzét, én azt nem értem. De szíve, joga, tegye, mint ahogy nekem is szívem joga, hogy eldöntsem, hogy nekem bejön-e vagy sem. Ez a kérdés amúgy sem arról szól, hogy istenítsük, hanem hogy mit gondolunk róla, ha jól értettem a kérdést. És ha valakinek nem tetszik a kritika, akkor ne kérdezzen.
14/15 anonim válasza:
Ludescher Úr megnéztem a videókat a jutyubon,egészen bámulatos,le a kalappal!Az én első autóm is Trabant volt,rengeteg sok szép emlékkel....de azt hiszem ezzel minden magyar férfi így van :)!
A GSX-R videók is marhajók!
Láttam itt a jutyubon kispolszkit ilyen gyorsasági motorral szerelve,nagyon durva volt...olyat lépett hogy hihetetlen.
Egyszer remélem lesz egy GSX-R em nekem is...de kétkerekűbe :)!
A kérdésre válaszolva azt gondoljuk hogy szeretjük az ilyet és éljen a Trabi!
15/15 anonim válasza:
nekem is az az álmom hogy legyen egy OT mer trabim:) és eggy amivel járhatom az utakat és mindent itthagyva mehessek de ez lehetetlen hisz 15 éves vagyok(mielött valaki arra gondolna hogy problémáim vannak nincsenek) csak olyan jó lenne csak mire 18 leszek nem lesznek trabantok:(((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!