Milyen új, sportos autót tudnátok ajánlani olcsón?
Vagy ha nem is újonnan, maximum 4-5 évesen. A lényeg hogy még 10 év múlva is autó legyen.
Mint említettem sportosnak kell lennie, azaz:
- ne legyen benne semmilyen menetdinamikával kapcsolatos elektronika (legfeljebb ABS, de az sem fontos)
- ne legyen szervós a kormány
- lehetőleg ne elektromos fojtószelepes legyen (vagy ha az akkor ne legyen visszabutítva, mert az megöli a gázreakciót)
- hátsó esetleg összkerékmeghajtással rendelkezzen
- pontos, feszes futómű (az sem baj ha beton kemény, az előző autóm is olyan volt, ha az egyik sarkára ráültem a 110 kilómmal akkor is csak 1-2 milliméterrel ült lejjebb az autó)
- 150 Lóerő/tonna teljesítmény-súly arány környékén (esetleg felette) legyen
- sebességérzet sem hiányozhat (bár ha az előbbi pontoknak megfelel, akkor gondolom ennek is meg fog)
- és legfeljebb 5-6 millió Forintom lenne rá. De ez már nagyon a vége, jó lenne ha 4 vagy az alatt megállna.
Fogyasztás nem számít, nem boltba járásra lesz használva. Egyébként már egy ideje keresgélek ez ügyben, de még nem találtam egy megfelelő példányt sem. Amikre illettek a fent felsorolt dolgok azok mind 20+ éves autók voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!