Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek? (Részlete...

Milyen autót vegyek? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Két különböző szempont lenne fontos nekem, az olcsó fenntarthatóság(viszonylag kevés fogyasztással)és rugalmas legyen.Ez alatt azt értem, hogy egy előzésnél ne kelljen 2 km útszakasz.Az autó mérete legyen elég egy 4 fős családnak 1 hetes utazáshoz. A keret 900.000 ft.

Gázos autókat nézegettem (cng és lpg), ezek közül az opel zafira tetszik, amelyik gyárilag cng-s, de félek, hogy túl nehéz a kasztni egy 100 lovas motorhoz.

Amiket még nézegettem: octavia,lacetti,astra

Ezeken kívül milyen autókat ajánlotok vagy elég lehet a zafira is?

2018. júl. 30. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Astra, abból is a G-s, kombi (caraván).

Az előzés attól függ meddig pörgeted az autót. Mit gondolsz, apáink korában hogy előztek wartburgal?

Egy autót úgy mereteznek, hogy birja a használható fordulatszám tartományt, vagyis tiltásig megy, nem lesz hengerfejes, ha van megfelelő olajod(eredeti, nem hamisított),s ÜZEMMELEG a motor.

Emellett 4 ember kényelmesen elfér az astraba, ötödik lába már nem annyira, az ecotec motorok nem nagy zabálók, ha 80as tempóra beállsz elmegy 5 literből, persze klíma+130 tempó mellett benyakalja a 7et megpakolva

2018. júl. 30. 23:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Valami régebbi, 2 liter körüli vagy feletti TDI lesz az, ami a fél tonnás terhet (4 fő plusz csomag) megfelelően tud gyorsítani, nem fogyaszt sokat és olcsó a vételára, fenntartása. Megbízható az nem feltétlen lesz.

1.4-1.6 japán szívó benzinesek azok megbízhatók, a jól karban tartott örek is. Ha tucatautó, akkor a fenntartás se drága, nem esznek sokat sem. Gyors az nem feltétlen lesz.

Ebben az ársávban 1.8 litertől felfele, főleg, ha turbós, akkor lesz a benzines megfelelően fürge előzéshez. Jól kiválasztott típus esetén a megbízhatóság és fenntartás sem gond, azonban a fogyasztás nem lesz alacsony.

Tessék valamelyik hátránnyal kompromisszumot kötni!

2018. júl. 31. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!