Keveset fogyasztó autók?
Figyelt kérdés
Elég sokat kell autóznom, egy kis dízel lenne jó. Nézegettem a 1.5 106 Peugeotokat, kb 4 literrel eljárnak, állítólag megbízhatóak is. A másik alternatíva egy 1.2 tdi Lupo, de az rizikós.2018. júl. 29. 17:14
1/5 anonim válasza:
A kis benzinesek is 4-5 litert fogyasztanak, cserébe jóval egyszerűbb technika.
2/5 anonim válasza:
lupóm volt, nagyon sok gond van vele, biztosan nem venném meg mégegyszer, fél év utűn eladtam úgy örültem neki hogy végre megszabadultam tőle... ha érdekel mesélek privátban szívesen...
3/5 A kérdező kommentje:
Érdekel persze. :)
2018. júl. 29. 18:51
4/5 anonim válasza:
A Lupo elég problémás. Valami HDI motoros autót nézz, ilyen van a Fordban is TDCI néven, 1.4-es vagy 1.6-os dízelmotor.
5/5 anonim válasza:
Azt az 1.5-ös francia ketyerét felejtsd el, én rengeteget szívtam egy olyannal, kb képtelenség szerelni, általában a szarabbik adagolóval szerelik, amiből ömlik a gázolaj a generátorra, amit kinyír. Azt meg kb 1 nap kiszedni, másik 1 nap visszarakni.
Meg a hengerfej tömítés alól nyomja ki az olajat, olyankor azt is csere.
Hajlamos még le levegősödni, izzító elektronika, blablabla.
Kb többet tologattam, mint egy talicskát gyerekkoromban.
Még szerencse, hogy közel volt egy lejtő.
Begurultam, és vettem egy dízel opelt.
Ahhoz bagóért van minden, mindig pöccre indul, igaz, kissé rohadnak, de 20-35 éves verdák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!