Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fékek cseréje. Milyen márkát...

Fékek cseréje. Milyen márkát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szóval,a fékek pár hete le voltak takarítva (Csiszolva?), és a szerelők véleménye szerint még nagyon sokáig használhatók, mégis csikorognak fékezésnél, ezért úgy döntöttem lecserélem a tárcsákat és a fékbetéteket is újakra. Ha jól tudom, gyárilag Bosch volt rajta, viszont én inkább a Brembo-val szimpatizálok. Ti melyiket választanátok? Bosch vagy Brembo? A kocsi egy E46-os BMW.

2018. júl. 28. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Zimmermann, olcsó minőségi

Brembo, top 1

Bosch, eredeti gyári

2018. júl. 28. 12:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Közben ezt az ábrát találtam:

[link]

2018. júl. 28. 12:00
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es! Köszi! Az ár nem érdekel, nem kell hogy olcsó legyen. Tehát szerinted is Brembo? Nem muszáj a gyárit visszatenni, ha van attól jobb?
2018. júl. 28. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Olyan etetés az a Brembo, hogy csak na....

még ha rally autóról lenne szó azt mondom ok, de egy utcai autóra BOSCH-nál "komolyabbat" feltenni hülyeség.

Arról nem is beszélve, hogy valami frankó abroncs is kell a jó fék mellé

2018. júl. 28. 12:07
 5/8 A kérdező kommentje:

"Olyan etetés az a Brembo, hogy csak na....

még ha rally autóról lenne szó azt mondom ok, de egy utcai autóra BOSCH-nál "komolyabbat" feltenni hülyeség."

Lehet nem egyre gondolunk. Gondolom neked a Brembo a nagyméretű, piros sportféket jelenti. Erről itt szó sincs. A sima gyári tárcsákat és nyerget cserélném ki Brembo-ra. Azt meg nem értem, miért ne lenne fontos utcai használatra is egy jobb, erősebb fék. Nem egyszer volt már, hogy hirtelen beállt előttem a forgalom. Ilyenkor azért jól jön.

"Arról nem is beszélve, hogy valami frankó abroncs is kell a jó fék mellé""

Vadiúj Toyo Proxes elég jó? ;)

Egyébként miért kell egyből arra gondolni, hogy valami csóró proli BMW-s vagy, aki használt sz*r minőségű szeméttel javítgatja a kocsiját. Az első válaszoló is egyből olcsót ajánlott, te meg azt feltételezett hogy valami kopott kínai gumik vannak rajta.

2018. júl. 28. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező! Azért ajánlottam azt, mert gyakorlatilag nekem normál használatra a legélhetőbb választás volt.
2018. júl. 28. 12:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Ment a zöld kéz!
2018. júl. 28. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha vadi új toyo-ra futotta, akkor miért nem bíztad a szerelőre hogy rakjon alá féket?

Alap használatban max porosodás lesz a különbség csak, amint sportosabb valami kell akkor ATE powerdisc vagy lyuggatott zimmerman +ferodo ds2000 fékbetét vagy EBC szett.

2018. júl. 28. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!