Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hanyadik órán engedte meg...

Hanyadik órán engedte meg nektek az oktató először hogy használjátok a pedálokat és a váltót?

Figyelt kérdés
Azt mondta azért tanít így mert a lányoknak nehezebb ennyi mindent egyszerre megtanulni miközben a forgalomra is figyelni kell. Első órán ti is az anyósülésen ültetek miközben az oktató vezetett és felkészített, hogy milyen veszélyekre kell figyelni az utakon?
2018. júl. 28. 11:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Feltéve, hogy ez igaz, szerencséje volt az oktatónak, hogy nem bukott le, s nem tiltották el örökre.

Rutin vizsga előtt nem vihette ki a tanulót a közútra."

Ez de durva! Én se voltam rutin vizsgán még és rögtön a forgalomban kezdtem a tanulást.

2018. júl. 28. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11#

Azzal azért nem ártana tisztában lenni, hogy a B kategória rutin vizsgáját évek óta össze vonták a forgalmi vizsgával, nem a rutin pályán kell bójákat kerülgetni, hanem parkolóhelyekre, autók közé beállni a forgalmi vizsgán.

Főleg ez a változás az oka, hogy a legtöbb oktató már nem tölti az időt rutinpályázással, közúton kezdi az oktatást, de a tanulónak a helye a kormány mögött van.

Az számodra teljesen lényegtelen, hogy évekkel évtizedekkel ezelőtt mások hogyan kezdték a tanulást, illetve a lényeg az, hogy senkit nem ültettek az anyósülésbe, hogy onnan nézze, hogyan vezet az oktató (és azért fizess nem keveset)

2018. júl. 28. 16:26
 13/14 Hovarju ***** válasza:

Lassan három éves jogosítványom van. Nulla tudással rögtön a vezetőülésbe ültem és én vezettem a kb.10-15 km-re levő tanpályáig a forgalomban és onnan vissza is.

Először a nehezebb kereszteződésekbe az oktató váltott és indult, én csak kormányoztam és fékeztem, de ahogy haladtunk a gyakorlással egyre több dolgot hagyott rám.

Az anyósülésben, csak a sikeres forgalmi vizsga után ültem, amikor elhozott haza. (a közelemben lakott)

2018. júl. 30. 12:13
 14/14 Hovarju ***** válasza:
melyik autós iskola?
2018. júl. 30. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!