Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen olcsó csajozós autót...

Milyen olcsó csajozós autót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Másfél éve hajtok egy opel corsa a-t,de minden lány lefikázza,van aki abba a pillanatba ott is hagy,ha meglátja ezért most szeretnék nekik imponálni és venni egy "menő" kocsit,viszont nem tudom mi most a menő,mert nincsenek fiú barátaim akiktől megkérdezzem,ezért fordulok ide.A keretem magára az autóra hat-max 700 ezer forint,de ha olcsóbb az se baj,a fogyasztása se érdekel,a tipusa se,de azért ne legyen egy nagyon ritka tipus,tehát legyen hozzá alkatrész a bontóba.A válaszokat köszönöm.

2018. júl. 26. 01:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Hallod öreg. Nekem ugyanilyen kis A Corsám volt 3 éve, igaz már a faceliftelt változat. Amíg megvolt összejöttem 2 lánnyal is, egyik sem szólta le. Sőt az egyik menet közben le is pippantott :D egy normális lány nem fogja nézni, hogy milyen öreg kocsival jársz, de egyenesen menekül, ha meglát egy ilyen lefingott rajmobillal :D :D E36 és társai. Még barátaid sincsenek, inkább veled van a baj.
2018. júl. 26. 09:06
 12/29 anonim ***** válasza:
56%

Ha kocsi kell ahhoz, hogy becsajozz, akkor én is a prostikat ajánlom. Olcsóbban jössz ki, és ott biztosan kapsz valamit a pénzedért.

Ha veszel valami "csajozós kocsit", és jól ráfizetsz, aztán még be se csajozol, akkor mi lesz???

Ugye hogy jobban megéri, ha fizetett lányokhoz jársz???

A normális csajokat meg pont nem érdekli, hogy corsával jársz, vagy épp nincs kocsid.

2018. júl. 26. 09:35
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a többiekhez, amelyik csaj nem rád gerjed hanem az autóra annak örülj is ha lepép. Rosszabb lenne ha azt hinnéd összejött, aztán jön egy srác BMW-vel, a csajod rögtön fel is izgul az embléma láttán, te pedig mész a süllyesztőbe.

Amúgy én ennyiért Seat Cordobát vennék, esetleg első generációs Ford Focust. Amúgy Seat Leonom van, de jogsim se volt mikor összejöttem a barátnőmmel, szóval nem alap feltétel a "csajozós autó".

2018. júl. 26. 09:50
 14/29 anonim ***** válasza:
nem jó helyen csajozol öcsisajt!
2018. júl. 26. 09:59
 15/29 A kérdező kommentje:
Hol csajozzak akkor?Abba biztos vagyok,hogy kell a villantás,mert amikor suliba jártam akkor se volt csajom utána vettem egy iphone 4s-t és láss csodát amikor kiraktam a padra meg az udvaron pörgettem meg lóbáltam rögtön voltak jelentkezőim...sajnos mifelénk ez így megy,ha jó csajt akarsz villantani kell,továbbra is várom a kocsi ötleteket...
2018. júl. 26. 10:15
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
igen a plázaszökevényeknek ájfon kell meg béjemvé!
2018. júl. 26. 10:21
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
És ha nem "jó csaj" kéne hanem olyan akivel jó együtt lenni? Olyan aki nem az ájfonodat meg a béjemvédet szereti hanem téged? Egyszerűen rossz helyen keresgélsz. Ilyen csajok kedvéért nem autót kell venni hanem kerülni őket messziről!
2018. júl. 26. 10:34
 18/29 anonim ***** válasza:
74%
#15 mi az hogy igy megy? Ha gold diggerrel akarsz osszejonni csak tessek, mindenednek annyi. Javaslom ne ilyen rybancokat akarj felszedni hanem rendes baratnot.
2018. júl. 26. 11:47
 19/29 anonim ***** válasza:
38%
BKV bérlet
2018. júl. 26. 11:47
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
700 ropival mit akarsz villantani? :D
2018. júl. 26. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!