Milyen olcsó csajozós autót ajánlanátok?
El se hiszed, régi A Omegára pattantak a iskolatársnőim, amikor Swiftel jártam, kérdeztem, (csak úgy) ne vigyem e öket haza, konkrétan volt, hogy le buzukizta meg szutyokizták az autóm,egyszer nem is tudom miért, talán mert mentem pakolni délután , Omegával mentem, erre meg aza csaj amelyik le szutyokizta a kocsim, kért, hogy menjünk egy kört, mondtam neki, hogy most pakolok, üajd valamikor, már mondta is ,hogy "este?" mire én kapcsoltam, hogy az autó miatt? Mondtam utána, jó de Suzuval megyek, aztán mondta, hogy mégse....
Ez 2 éves sztori. Azóta is csak nézek. Egy idős 22 éves autóra pattant? Ha presztizs autóm lett volna mi lett volna?
Tudod mit nézz? Suzuki Balenót , Fiat Bravat-Bravot.
E36 a legjobb autó erre.
De azt tudnod kell, hogy ezzel csak olyan csajokat szedhetsz össze, akiknek a külsőségek számítanak. Amint kiderül, hogy nincs pénzed, le fog lépni.
Olcsóbban jössz ki ha megtartod az Opelt és elmész qrvázni.
Cserébe nem fogsz ott tartani, hogy se pénzed se normális autód. :D
Az elsö A3 még vállalható ilyen árban.Csak legyen rajta felni és belül ne legyen lelakva.
Nekem annó egy rikitó sárga Clioval is sikerült csajozni :)
Most van kabrióm is, de pofátlanságnak érezném, ha azzal mennél elsö randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!