Olajcsere idejét túllépni mennyire kockázatos?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre,hogy vinnem kell a kocsimat olajcserére.170.000 km-t adott meg a szerelő,most van benne 170.200.Viszont az a gond,hogy nyaralni ment,és nem lesz csak 1 hét múlva.Tudom,persze hogy van másik szerelő is a városban,csak pont ez az 1 a megbízható.A többi mind drága,és átverős.Várhatok még vele 1 hetet,vagy inkább vigyem máshová?Az autó napi használatban van.Előre is köszi a válaszokat.2018. júl. 25. 09:09
1/14 anonim válasza:
nem lesz normális kenés! a trutyis olajos motor tud ám érdekes dolgokat művelni! ne kockáztass!
2/14 Koplárovics Béci válasza:
1-2 hét meg párezer km alatt nem lesz semmi baja az autónak.
3/14 anonim válasza:
ja. főleg így nyáron napi használatban! egyébként milyen autó?
4/14 A kérdező kommentje:
Ford Fiesta 1.3-as benzines.
2018. júl. 25. 09:31
5/14 anonim válasza:
Az-az egy hét nem nagyon oszt vagy szoroz.
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam,köszi a segítséget!
2018. júl. 25. 09:35
8/14 anonim válasza:
én volt amikor 2 évig elfelejtettem, mégis nagyon jó állapotban van a motor :)
persze nem ajánlatos kihagyni, de pár hét ide-oda nem érdekes.
9/14 anonim válasza:
Mennyit mész egy hét alatt? Gondolom nem több ezer kilométert. Teljesen belefér.
10/14 anonim válasza:
Egy hét nem a világ, pláne hogy az a 170000 km is lényegében saccra lett megadva, mert másképp nem is lehet megadni anélkül hogy ne elemeznénk laboratóriumban az olajat folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!