Ford focus II kombi dízel vagy benzin?
Nem tudom eldönteni , hogy számomra melyik lenne tökéletes . Átlagba napi szinten 10-30km (külváros)vezetnék és hetente 1x vezetek 200 km-t (autópályán) .
A kocsira 1 000 000-1 300 000 Ft-ot szánok. 2.0 tdci vagy benzines ?
# 11/11
Még lehet, hogy nincs, de ki fogják és ez a lényeg. Ez pedig láncreakciót fog beindítani.
Lehet, hogy most megveszed és simán kikopik alattad itthon, mire nálunk is be lesz tiltva, de amíg ma még nem evidencia mindenkinek (kereskedőknél már igen, van aki nem vesz már be), hogy értéktelen már, de az lesz pár év múlva. Szóval legkésőbb ha váltani akar akkor szembesülni fog vele és az már anyagilag fájni fog.
Addig még pedig ott van az, hogy fenntartani drágább a dízelt ahogy más is írta.
Pont jó néhány éve a szomszéddal majdnem egy időben vettünk Ford focust. Ő dizelt én benzinest. Gyakorlatilag heti-havi szinten mesélte mennyit szív vele (övé pedig kicsivel fiatalabb volt) aztán volt egy pont amikor a szerelő azt javasolta neki, hogy szabaduljon tőle, mert egy éven belül közel milkát rá kell majd költeni. Hát volt olyan balek aki megvette.
Amúgy tudom, hogy ez a dízel téma érzékeny a dízel tulajoknak, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!