A merci fentartása és alkatrész ára tényleg drágább min a másik kettő német prémiumé?
Figyelt kérdés
2018. júl. 22. 11:05
2/9 anonim válasza:
Szerintem elmondható, hogy igen. Sőt, a BMW-hez is drágábbak a cuccok, mint az Audihoz. A Mercihez pedig egyértelműen a legdrágábbak az alkatrészek. De egy jó állapotú Mercedes esetében ez egyáltalán nem törvényszerű, hogy sok pénzt kell rá költeni.
3/9 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nagy általánosságban igen.
4/9 A kérdező kommentje:
Na és a volvoval mi a helyzet?
Az is kb audi szinten van vagy drágább.
2018. júl. 22. 13:46
5/9 A kérdező kommentje:
?
2018. júl. 22. 13:47
6/9 anonim válasza:
Volvo is drága, ráadásul körülményesebb a beszerzése is.
7/9 anonim válasza:
Kb Audi áron vannak a Volvo cuccok is, a Volvóval az a helyzet, hogy elég ritka autó, a trióhoz képest is, és emiatt is drágák bele a cuccok. Persze vannak olyan motorok, amelyek közösek a Forddal például, ezesetben lehet olcsóbb is, de az újabb Volvókban jellemzően minden saját fejlesztés.
8/9 anonim válasza:
Azért szerintem így nem lehet általánosítani, nyilván ha egy S Mercit, egy 5-ös BMW-t és egy A3-ast nézünk, akkor azonos alkatrész az utolsóhoz lesz a legolcsóbb, pl. féktárcsa stb.
9/9 anonim válasza:
8-as
De valahogy magától érthetődő szerintem, hogy azonos kategóriákat hasonlítunk össze, nyilván nem az S-klasshoz az A3-mast hasonlítottam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!