Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A merci fentartása és alkatrés...

A merci fentartása és alkatrész ára tényleg drágább min a másik kettő német prémiumé?

Figyelt kérdés

2018. júl. 22. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem gondolnám.
2018. júl. 22. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem elmondható, hogy igen. Sőt, a BMW-hez is drágábbak a cuccok, mint az Audihoz. A Mercihez pedig egyértelműen a legdrágábbak az alkatrészek. De egy jó állapotú Mercedes esetében ez egyáltalán nem törvényszerű, hogy sok pénzt kell rá költeni.
2018. júl. 22. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Tapasztalatból mondom, hogy nagy általánosságban igen.
2018. júl. 22. 12:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Na és a volvoval mi a helyzet?

Az is kb audi szinten van vagy drágább.

2018. júl. 22. 13:46
 5/9 A kérdező kommentje:
?
2018. júl. 22. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Volvo is drága, ráadásul körülményesebb a beszerzése is.
2018. júl. 22. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
46%
Kb Audi áron vannak a Volvo cuccok is, a Volvóval az a helyzet, hogy elég ritka autó, a trióhoz képest is, és emiatt is drágák bele a cuccok. Persze vannak olyan motorok, amelyek közösek a Forddal például, ezesetben lehet olcsóbb is, de az újabb Volvókban jellemzően minden saját fejlesztés.
2018. júl. 22. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért szerintem így nem lehet általánosítani, nyilván ha egy S Mercit, egy 5-ös BMW-t és egy A3-ast nézünk, akkor azonos alkatrész az utolsóhoz lesz a legolcsóbb, pl. féktárcsa stb.
2018. júl. 22. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:

8-as

De valahogy magától érthetődő szerintem, hogy azonos kategóriákat hasonlítunk össze, nyilván nem az S-klasshoz az A3-mast hasonlítottam....

2018. júl. 22. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!