Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! A hangos kipufogó...

Motorosok! A hangos kipufogó tényleg magánügy?

Figyelt kérdés

2018. júl. 21. 15:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gondolom ugyanúgy magánügy, mint a kézből telefonálás, meg az sms-ezés. Csak azt nem hallod, viszont mást meg elütnek miatta. Úgyhogy egyelőre én is fent hagyom Kenny Roberts-et.
2018. júl. 26. 07:33
 12/13 A kérdező kommentje:

így már értem! Köszönöm szépen a motorson hölgyek és úr válaszát!

Akkor ezentúl én folyamatosan nyomhatom a kürtöt az autómon + felkapcsolt távolsági fényszóróval+ködlámpával fogok közelekdni, főleg, ha motorost látok, mert ez megengedhető.

A sávon belül majd igyekeszem úgy elhelyezkedni (városon belül), hogy a kétkerekű hölgyek ne férjnek el mellettem, így nem lesz gond.

Köszönöm mégegyszer!

2018. júl. 26. 17:42
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
Tudod a motorosok szinte mind vezetnek autót is, ez fordítva legtöbbször nem igaz. Szóval a nagyon intelligens válaszod után annyira kérnélek, hogy csak egy hétig közlekedj robogóval! Garantálom neked, hogy megváltozik az egészröl alkotott képed.
2018. júl. 26. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!