Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! A hangos kipufogó...

Motorosok! A hangos kipufogó tényleg magánügy?

Figyelt kérdés

2018. júl. 21. 15:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem, egy önvédelmi eszköz a látássérült közlekedőtársak ellen.
2018. júl. 21. 16:05
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Én nem szeretem a sportkipufogót, nagyon tetszik a hangja, de sokat megyek és fárasztó lenne. Egyébként meglepődnél, de valószínűleg a nagy része még a megengedett határon belül van. Semmivel sem jobbak a sportkipufogós autók, pláne nem a lyukas repedt fazekak, sem a dübörgő villamosok és a hangosan, mélyen süvítő buszok motorjai. Nekik is írd már ki ezt a kérdést légyszíves.
2018. júl. 21. 16:12
 3/13 A kérdező kommentje:

rendben, ki fogom, de két óránként csak egy kérdést lehet. Sajnos a busz és a villamos vezetők általában nem a saját megbuherált járművüket vezetik, és többnyire betartják a közlekedési szabályokat (jó, nem mindig)

Az autósokra meg talán harapnak a rendőrök, jobban, mint a motorosokra (kevesebb a rendszám nélküli, és nehezebben tudnak eltűnni)

2018. júl. 21. 16:31
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
Ezen nem gondolkoztam még, de végülis magánügy, igen.
2018. júl. 21. 16:39
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

ha a műszaki vizsgán megfelel, akkor rendben..

...eddig még megfelelt minden kidörrentő..

2018. júl. 21. 16:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy ilyen ország, mindenki beleszarik mindenbe, akklimatizálódj vagy szavazz lábbal.
2018. júl. 21. 17:30
 7/13 anonim ***** válasza:
32%

Kedves első válaszoló! Miféle önvédelemnek neveznéd azt, amikor kellemes 90-100al krúzolok lenyitott tetővel mellékúton, majd jön a telepi suttyó a 18 éves gixerrel és szándékosan kuplungot, majd teligázt húz mikor mellém ér? Én meg majdnem az árokba ránton az autót az ijedtségtől.

Ezt nevezed te önvédelemnek???

2018. júl. 21. 18:20
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

"ma 16:45"

biztos nagyon nehéz kicserélni a vizsgák közt.

2018. júl. 21. 19:17
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Ruhellem a hangos kipuffot de tokeletesen jelez a tobbi resztvevonek hogy jovok
2018. júl. 21. 19:34
 10/13 anonim ***** válasza:
50%

A hangos kipufogóval a motoros magát védi!

Én azokat a motorosokat nem értem, akik lakott terülten kívül tompított fényszóróval száguldoznak nappal.

Nálam alap ilyenkor a refi!

2018. júl. 22. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!