Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Kawasaki GPZ 500-ast tényleg...

A Kawasaki GPZ 500-ast tényleg olyan nehéz vezetni?

Figyelt kérdés
A2-es jogosítványt kezdtem el nemrég és mindenki megpróbál megfélemlíteni..még a motoros iskolában is...rá sem ültem még a motorra de már sulykolják azt,hogy inkább menjek 50-es szarral..

2018. júl. 20. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nettó hülyeség, szerintem csak irígykednek. Én Simsonról ültem át 750-es GPZ-re, és simán elvezettem. Annyi, hogy nagyon észnél kell lenni, mert "egy kicsit" erősebb, és nehezebb is súlyra. Nem elsőre kell kipróbálni a végsebességét, pláne nem a belvárosban.
2018. júl. 20. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Úgy érzem én érettebb vagyok a kortársaimnál.Nem nagyon hoznak lázba a sport / supersport motorok.Inkább a túrás,cruiseres nézet híve vagyok.Ezért sem értem ezt azt,hogy szinte már költői túlzást használva próbálják bemesélni nekem mi lenne a jó.
2018. júl. 20. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:

A motoros sulikban elítélik aki nagy motort emleget, engem is piszkáltak azért hogy idővel egy 1000ccm-eset vegyek.

Ilyenekkel jöttek hogy Te is egyike leszel a száguldozós rétegnek, összetöröd stb.

Különben is én fizetek azért hogy megtanítsák az alapokat, nekik semmi közük ahhoz ha köv. nyáron már Hayabusa-val lát az oktató a piros lámpánál.

Én nem is foglalkozok a robogós, simsonos réteggel mert hülyék és lehet részben irigyek, némelyik akkor sem venne nagy motort ha meglenne rá a jogsija meg a pénze=félnének húzni neki.

Szerencsére van elég márka társ akikkel szezonban megyünk össze-vissza, így a negatív kritikát fel sem veszem, ha Astra helyett holnap már S Mercit vezetnék, akkor azért utálnának.

2018. júl. 20. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kifejtett választ 2.hozzászóló.Ment a zöld :)
2018. júl. 20. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!