Milyen vasat ajánlanátok?
115 kg, 190 cm magas vagyok.
A motor tekintetében:
max. 750 ccm; max. 6,5 L/100 km;
Naponta 40-80 km, esetenként 200 km túra (akár +1 fővel (60 kg);
naked, cruiser, classic, ...
Nem első motorom lenne, eddig egy Suzuki Tu 250 volt alattam, megérett a váltásra.
Válaszaitokat előre is köszönöm!!!
Szóval valami kényelem is szempont akár, mert napi 80km már azért táv.
Túrarobogót ajánlom.
pl: Gilera Nexus 500.
190-200 a vége, kényelmes és 3-4,5 liter között van (Város egyéb, 80-as utazóval 3 liter, 140 autópálya 3,5-4)
Csomagtartója hatalmas, szerelhető rá doboz, és gyárilag oldaldoboz is.
Értem, és ha mondjuk motort szeretnék, nem nagyrobogót, akkor mit tudnál ajánlani?
Egyébként a válaszod 5*-os !!!
Tudom ajánlani :
1100-as Yamaha Buldogot
600-as Bandit
900-as Hornet
750-es Kawasaki ZR-7
600-as Honda Shadow
800-as Suzuki VX
650-es Honda NTV
500-as Honda Silverwing(Túra,nem robogó)
600-as Yamaha XJ(N,S változatok,esetleg a diversion)
650-es Suzuki SV
750-es Moto Guzzi Nevada
650-es Yamaha Dragstar
650-es BMW GS
Nagyjából minden motor fogyasztása megáll 5-6 liter között.Az az érdekes,hogy a Túra Harley az 1700 ccm-s kazánjával ugyanannyit eszik mint egy 535-ös Virago..pedig 1/3 akkora a hengerűrtartalom...ennyit jelent a hatékonyság...
Nagyon köszönöm!
Át nyálaztam az összeset, illetve közben eladtam a régi motoromat.
Ugyanakkor rátaláltam egy GSX 750 E-re
'99 és '00-s, tulajdonképpen beleszerettem, pedig meg voltam győződve arról, hogy 600-s vagy 900-s Hornet lesz a befutó.
Van egy problémám viszont, nem találok semmi meggyőző forrást ami alátámasztja, hogy tulajdonképpen ehhez a motorhoz milyen név is tartozik...
(Találtam már "Inazuma"-t, 750 EF, ...)
Tulajdonképpen nem is olyan nagy probléma mert alkatrészeket böngészve megtalálom a hozzá tartozókat, teljesítmény és gyártási év alapján.
Olyan kérdésem lenne inkább Felétek, hogy ha van olyan köztetek aki találkozott-e már ezzel a típussal, esetleg birtokában is volt már, akkor megtufna-e osztani pár tapasztalatot, hogy mégis mire érdemes oda figyelni, tipus hibái vannak-e...
Előre is köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!