Mazda 6 mennyire megbízható első autónak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Autóvásárlás előtt állok, első autóm lenne, és a Mazda 6-al szemezgetek. Pontosabban egy 2006-os évjáratú, 166lóerős, 6sebességes, és 190.000km van benne. Kérdésem, hogy mennyire megbízható ez a modell, illetve, hogy mennyi lenne a szervízköltség ha valami tönkre menne? Előre is köszönöm a válaszokat!2018. júl. 18. 22:59
11/13 anonim válasza:
Első autónak nem az, de másodiknak már igen
12/13 anonim válasza:
Van egy 2005-os mazda6-osom es egy 2003-as mazda 323-asom. Sajnos ez nem tevhit, iszonyatosan rohadnak, sok esetben annyira, ha meglatod a fuled kette all. A 6-oson teljes kuszob csere volt, mert teljesen megzabalta a rozsda, pedig 13 eves, 6 eve nalam van es garazsban is van tartva. A 323-ason szinten rohadnak a kuszobok, illetve a tornyok is. Motorikusan nagyon jo autok. Mind a ketto benzines, ezert diesel-ek eseteben nem tudok nyilatkozni, de valo igaz, ha kettostomegut kell cserelni, az nem ket forint. Mindenfelekeppen at kell nezni vasarlas elott, a legkobb pedig szerelovel, ha nem ertesz hozza. 1 milla alatt nem talasz olyat, ami teljesen patent lenne. Persze hasznalt autora kell kolteni, olyat nem talalsz amire nem, de egy olcsobb modelnel joval tobbet, hiszen ezek meg a mai napig nagy kategorias autok es a jobb allapotban levoket 1 milla alatt nem talalod meg.
13/13 anonim válasza:
Nekem volt mps az nem rohadt. Mostmar eladtam.
A garazsod szellozik ? Nekem van kis szellozese es futve nincs direkt.
Se alul se sehol nem rohadt a mazda. 1-2 lengokar volt csak ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!