Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbízható benzinfalót első...

Megbízható benzinfalót első autónak?

Figyelt kérdés

Üdv! Van nagyjából 1.8 millióm autóra. Ebben benne van az átiratás, első szerviz, olajcserék stb. Milyen kocsit ajánlanátok az alábbi szempontok alapján :

- márka teljesen mindegy

- a lényeg, hogy megbízható konstrukció legyen

- ne költsem rá a gatyám, ha elromlik valami benne

- fogyasztás...hát autópályán meg országúton használnám főleg. Max 10 liter legyen.

- csak benzines

- legalább ~150 LE

- elől tágas/kényelmes

2018. máj. 31. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Autópályára miért benzinest akarsz? Egy dízel sokkal jobban behozná az árát nagy távú utakon.

De ha tényleg megbízható konstrukciót akarsz, akkor Suzuki Swiftet vagy Honda Civicet tudom javasolni. Nem a legújabb évjáratot, hanem egy régebbit és akkor belefér a 2 millába.

2018. jún. 1. 01:08
 2/8 A kérdező kommentje:

A 2006 utáni űr Civicek tetszenek is. Alkatrész nem drága? Suzuki nem elég erős.

Nem kell dízel, utálom egyszerűen. Azért egy szívó benzinnek nincs párja. Főleg ennyi pénzért, ki tudja hányszor tették meg vele meg a Föld-Hold utat, turbót, kettős tömegűt meg részecskeszűrőt nincs kedvem cserélni.

2018. jún. 1. 02:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon olcsót akarsz Suzuki Swift, a Honda valamivel drágább.
2018. jún. 1. 06:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Ajaj, ezt a közhelypuffogtatást...

1.8, legyen erős, olcsó, megbízható, és ne is egyen, ja és még szívó is...

Én egyébként vennék egy Astra G Coupe Turbo-t a többi pedig mehetne a szervízre.

2018. jún. 1. 07:12
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
125 LE, Hyundai i30 1.6os benzin, 1.5ért már kapsz. Én is ilyet akarok venni nyár végén. Érősebb kocsit ennyi pénzért nem érdemes, mert öreg leharcolt vackokat kapsz amire a gatyád is ráköltöd. Dieselesekre meg ne halgass a benzin spórolást ők ráköltik szervízre.
2018. jún. 1. 07:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 120le felett keresek, az alja 2004 és csak az autó 1,8 millióig (végső eset a 2 millió) és kb az általad leírt feltételekkel... a fiesta st ami még szimpi (egyszer raktak fel egy szépet de 2 napig nem volt fent a hirdetés mire megálmodtam,hogy felhívom és megnézzük)

Hónapok óta keresgélek és azt kell írnom,hogy nem igazán értem a problémádat mert ha a sallangra 200-at rászámolunk (100-as az átírás) Akkor 150LE felett 1,6 ig benzines autóból nincs valami nagy választék és akkor kiszedjük a roncsot stb már nagyon nagyon leszűkült pár db autó a dolog,mert amelyik jó annak ez az alja ára lesz és többnyire az alja ár nem mindig jelent jót (a kivételt kell elcsípni).

Ami még nekem tetszik az egy 2007-es B-s merci 193Le (ez már azért az ingem gatyám kategória ha hiba van és az nálam se opció)

2018. jún. 1. 07:27
 7/8 A kérdező kommentje:

#4 fogyasztás mondom, hogy mindegy. Csak menjen rendesen és ne rohadjon le velem minden sarkon. Ez olyan rohadt nagy kérés?

Astra G nem játszik, egy olyannal járok most és nem férek el benne...

2018. jún. 1. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Suzuki nem elég erős? Egy 1.6-os 92lovas 140ig egyet megy egy 520i-s bmw vel ami 150lovas
2018. júl. 18. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!