Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a leendő...

Mi a véleményetek a leendő autómról? Csak hozzáértőknek.

Figyelt kérdés
[link]
2018. júl. 17. 16:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Vedd meg.

Aztán majd tudósíts itt a kocsi életre leheléséről.

Évekig lesz mit olvasnunk, hogy épp mi tojta össze magát benne.

2018. júl. 17. 18:46
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Ja a hajtókarcsapágy 20 ezer de a motor szétborítása munkadíjban 100 ezer meg ha már szétszedik szerélni hengerfejtömítést is
2018. júl. 17. 19:48
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

"Te adtad az egyetlen értelmes választ."

Akkor minek kérdezel, ha jobban tudod mindenkinél a választ?

Amúgy valószínű onnan jöttek rá, hogy hajtókaros, hogy kopog a motorja. Ott meg már régen nem csak hajtókarcsapágyat kell cserélni, hanem főtengelyt is......

Kellene, de mivel elmegy egy helyen az olajnyomás, gyakorlatilag sehol nem kapott olajat a motor.

Elég ronda látvány egy ilyen egy szerelőnek.

Az a motor kuka, felejtsd el, tényleg.

2018. júl. 17. 19:49
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
Ha autóbontód van, akkor a meghirdetett ár feléért jó vétel lehet.
2018. júl. 17. 20:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak trollkodik, a Lanceres csóka ez is.
2018. júl. 17. 21:19
 16/21 anonim ***** válasza:
7%

Srácok. Mindenki szidja az Alfat. Nem tudom mi bajotok van vele. Nem egy Suzuki megbízhatóságra, de azért nem is az az autó amelyikben hetente elfüstöl a motor. Speciel ez a darab tényleg sz.r, de állandóan azt olvasninitt, hogy egyesek folyamatosan lehúzzák ezt a márkát. Egy 159-es 1.9 jtd például egész jó szerkezet. Azt meg mindenki elfelejti, hogy ez nem egy fapados Suzuki, amibe belülsz és hajtod, hanem egy olasz stílusos autó egyedi formával, és a legtöbb esetben magas felszereltséggel. Mellesleg egy BMW-vel is rengeteg baj van hiába a "megbízható precíz német technológia".

A kérdésre válaszolva. Ezt konkrétan nem venném. Benzines Alfat egyébként sem. Köztudott, hogy az 1,9 jtd a megbízható motor, igaz dizelbe számolni kell kettős tömegű lendkerékkel 100-120 ezer km-enként, az max 200 ezer. Egyébként költeni még a nagyon egekig magasztalt, de null minőségérzetet keltő Opelekre is kell... Még mindig nem kerül egy Alfa fenntartási költsége annyiba, mint egy BMW.

2018. júl. 17. 21:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Jaja 15-ös,ő az,de le pontozott a g*ci,mert fáj neki az igazság,akkor is ajánlottunk neki legalább három faxa kocsit öt kilóért az mindegyik xar volt neki,ez egy született idióta,ahogy a lancer kérdésnél is írtam ennek bicikli kell,oszt cső,meg amúgy is minek kérdez,ha csak annak az egy embernek ad a véleményére aki támogatja a xarabbnál xarabb ötleteit,szánalmas egy duzi czigány az ilyen,én most is azt mondom csórikám,ha esetleg észgez térnél vegyél egy bmw e36-ot,vagy egy 4-es golfot,vagy egy opel stra g-t,de szerintem kár téged győzködni,jó xopást...
2018. júl. 17. 21:32
 18/21 anonim ***** válasza:
17-es vagyok,még egyet jegyezz meg kérdező,felírtam a rendszámát a kocsinak,és,ha az út szélén le leszel robbanva,én a szar régi bmw-mel nem állok meg neked segíteni,pedig álltalában megálok megkérdezni,hogy mi a baj,tudok-e segíteni valamiben...
2018. júl. 17. 21:47
 19/21 crudy ***** válasza:

Hat mondjuk e36al meg negyes golffal se jar sokkal jobban. :D

Egyebkent, 16. Ez azert van mert ez nem az autoszerelok klubja. Itt van egy ket hozzaerto, egy ket szaki meg egy ket tapasztalt ember de sokan csak azt nyogik amit utoljara hallottak. Az olasz autoknak volt egy rossz korszakuk, egesz pontosan az alfaknak es azota minden olasz auto szar. Az is ami 1970ben keszult, meg az is ami ma. Netto baromsag.

2018. júl. 17. 22:00
 20/21 anonim ***** válasza:
36%
Plusz azt sokan nem tudják, hogy a dízeles Opel Vectraba is detto ugyanaz a motor van, mint az Alfakba.
2018. júl. 17. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!