Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti motoron hogy szállítotok...

Ti motoron hogy szállítotok egy plusz bukósisakot a leendő utasnak?

Figyelt kérdés
Az én motoromon nincs doboz, mivel nem chopper, vagy túra motor, és nem is tervezek ilyen rászerelni, így viszont felmerült a kérdés, hogy hogyan szállítsak egy sisakot? Köszi előre is a választ! :)

2013. szept. 24. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Hátizsák? Ha nem kell összehajtod, be a csomagtartóba. Minden hátizsákot össze lehet kalapálni nagyon kicsire, nincs olyan pici csomagtartó, amibe ne férne bele egy.
2013. szept. 24. 21:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát az én hátizsákomba nem hiszem, hogy belefér. Csomagtartó meg nincs. Sportmotoron?
2013. szept. 24. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Sportmotoron gondolom nem nagypapás sisakot szállítasz. a plexit felnyitod, alkarodra ráhúzod, belekapaszkodsz a kormányba oszt' húzod neki.
2013. szept. 24. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

lehet kapni hálót , gondolom neked is fel lehet tenni

2013. szept. 24. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Én egy jól rögzíthető sisaktartó dobozt szerelnék fel rá.
2013. szept. 24. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább a háló - egyszer majdnem eltörtem az alkaromat a ráhúzott sisakkal. :)
2013. szept. 25. 09:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet kapni ilyen sisakhálót. Olyan mint a gumipók csak háló. Szerintem ez a legolcsóbb és legpraktikusabb megoldás. Ha nem kell meg simán zsebrevágod vagy egy kis táskába elfér. Bárhivá fel tudod fogatni tankra ülésre plafonra akárhova. Ára olyan 2000Ft körüli.
2013. szept. 25. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!