Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi kattog és miért?

Mi kattog és miért?

Figyelt kérdés
Jaguar XF 2013-as kombi. Menet közben szabálytalanul, de elég sűrűn (percenként 10) kattog egy relé a csomagtérben. Borzasztó idegesítő a hang is, meg a tudat, hogy valami rossz. Esetleg tapasztalat valaki? Szintszabályzó lehet?

2018. júl. 17. 13:46
 1/5 D. Brasco ***** válasza:
38%
Esetleg autovillamossági?!??
2018. júl. 17. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen válaszolóktól tudnék a falnak rohanni, mint az egyes.

Ez kb olyan, mint amikor valakinek van egy egészségügyis kérdése és nagy jelentőségteljesen beskribálja neki valaki, hogy "ORVOS!"

Ilyen erővel az egész gyakorikerdesek.hu webszájtot is fel kellene számolni, hiszen minden problémára van szakember.

Jogi ügyek? JOGÁSZ!

Autós probléma? SZERELŐ!

Állategészségügy? ÁLLATORVOS!

Táplálkozás? DIETETIKUS!

Edzés, sport? EDZŐ!

Csöpög a csap? VÍZVEZETÉKSZERELŐ!

'sígytovább.......

2018. júl. 17. 19:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, nyomtam is neki egy pirosat, neked meg egy hatalmas zöldet.
2018. júl. 18. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Fú az ilyen válaszok engem is baromira idegesítenek, szörnyű hogy egyesek egy ilyen válasz megírására energiát szánnak...

Amúgy nekem régebbi XJ-m van, de ott volt egy ugyanilyen probléma:

a csomagtartó lámpa reléje kattogott, mert pont olyan helyzetben volt becsukott csomagtartónál a kis érzékelő ami a becsukot állapotot érzékeli, hogy határhelyzetben állt meg és nem bírta eldönteni hogy be van e csukva a csomagtartó vagy nem, ezért villogott.

Kicsit erősen benyomkodtam a pöcköt és utána jó lett, nézd meg hátha ez a baj.

2018. júl. 23. 16:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, megoldódott. A nejem tanácsára kivettem a kombi kalaptartóját, azt a keresztben bepattintott rudat, amibe beletekeredik a kalaptartó bőrlemez. Azóta csend van, abban kattogott valami. Köszönök minden építő hozzászólást.
2018. aug. 5. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!