Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kicseréltettem a hátsó jobb...

Kicsy84 kérdése:

Kicseréltettem a hátsó jobb csapágyat, nem mentem 100 métert és fémes hang meg rendszertelen kattogó hang jön belőle, főleg fékezésnél és kanyarodásnál de egyenesben is kattog rendszertelenül?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi lehet a gond? Peugeot 206 sw. Olyan mintha valami fém darab benne lenne.

2018. jún. 23. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
ajaj, szedd szét újból, ott valami széttört.
2018. jún. 23. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Vidd vissza ahhoz a mekkmesterhez aki csinálta
2018. jún. 23. 19:11
 3/7 anonim válasza:
100%
Nem jól húztad meg és széttört a külső gyűrű.
2018. jún. 23. 19:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Jobban meg kellett volna húzni? Gondolom újra ki kell csrélni.
2018. jún. 23. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyárilag úgy emlékszem, hogy 250Nm körül kell lehúzni a tengelyanyát a 206-on. Azt egy szép szál hajtókarral lehet megtenni csak. Én egy 600mm-es csuklóssal csináltam annó, jó lett. A nyomatékkulcsot nem akartam megcsövezni.
2018. jún. 24. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet még a fék is, ha dob és a rugók nem akadtak be rendesen. A tárcsás jobban áttekinthető összerakás után, arról nem gondolnám.
2018. jún. 24. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Néha egy csattanás hallatszik,meg valami surlódő hang, és elnémul idővel ujra kezdi. Amugy meg jól megy.
2018. jún. 27. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!