Mi az a koppanó hang hátulról? E46 316i
Figyelt kérdés
E46 vásárlás előtt vagyok. Ma próbáltam egy 316i 1.9 benzines és 1es, 2esben ha gyorsan engedtem a kuplungot koppan hátul. Ha lassabban engedem akkor semmi. Ez mi lehet?2018. jún. 14. 03:04
2/5 anonim válasza:
Menet közben nem hallatszik? Bukkanókon ilyesmi? Mert ha nem akkor nem futómű probléma, hanem inkább a hajtásláncban valami. Keresnék másikat. Eleve a 316i, az nem 1.6-os?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem hallatszik menet közben.
Van igen 1.6os meg van 1895cm3 változat. 318ból is van az 1.8as meg 1993cm3 143 lóerős.
2018. jún. 14. 08:35
4/5 anonim válasza:
Difi lóg. Öreg BMW-k (egyik) betegsége.
5/5 anonim válasza:
Difi szilent csak lehet, de lehet hátsó híd költségben nem mindegy, vagy kemény alkuval vedd meg vagy keress másikat. Mondjuk így még bírja ha lassan felengedett kuplungal váltogatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!