Tomi Szabi kérdése:
Derbi Senda sm x-race karburátor beállítás hogyan?
Figyelt kérdés
A fent említett 2006-os évjáratú derbim , idáig hibátlanul működött,úgy hogy kb 7-8ezres fordulattól irgalmatlanul elkezdett húzni , mostanra pedig sem az alapjárat nem marad meg és ennél a 7-8ezres fordulatnál mikor húznia kellene egyszerűen letilt és fura berregő hangja van (üresben pörgetve is) , ritkán elkapja valamelyik sebességben hogy kipörög rendesen.
Karburátort kitisztítottam , alapjárati csavart hiába tekertem semmit nem változtat.
Mit lenne érdemes megnéznem vagy esetleg állítani rajta, sajnos nem vagyok még tulságosan jártas ebben.
2018. júl. 17. 11:26
1/2 anonim válasza:
Alapjárati levegőt is állíthatnál, nem árt, közbe gyertyaképet nézz. A fura berregő hang sokminden lehet, esetleg gyertyacserét is megpróbálhatsz. Irgalmatlanul elkezdett húzni.. Véletlenül nem sport kipud van?
2/2 A kérdező kommentje:
De sport , szerencsére már megoldódott a probléma , valóbam gyertya csere volt a probléma , ami érdekes szezon elején néztem még semmi baja , és most olyan szinten elégett , hogy kb félcentis hézagon kellett áthúznia a szikrának és persze bevolt feketedve az egész , csoda hogy ment.
2018. júl. 23. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!