Am6 karburátor beállítás?
Figyelt kérdés
Van egy 70ccm tuning Supermotom 19,5mm-es karburátorral. Amikor húzok neki bő gázt a akkor bizonytalanul dadog, majd 1-2 másodperc alatt gyorsan felpörög. Lejjebb vettük az úszószintet, akkor nagyon jól reagált a gázra, de hamar le is dadogott mert kevés benzint kapott.. Levegő bőven van neki, viszont a főfúvóka 86-os. Szerintem túl sokat kap. Egy 70-es hengerhez általában mekkora főfúvóka kell?2018. ápr. 4. 18:53
1/2 anonim válasza:
Szia!
"levegő bőven van neki" ez így pontatlan. Kellene tudni a karburátor összes paraméterét, hogy választ lehessen adni a kérdésedre.
Gondolom műszerezettséged sincs, így csak annyit tudok mondani, hogy próbálgatod, és addig költögetsz rá, amíg nem veszel egy bevált konstrukciót.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a levegőcsavarral is játszottam 3x legalább és vagy 4x próbáltam hangolni az úszó szintet. Ez egy mikuni karburátor egyébként. Veszek hozzá fúvóka készletet és meglátom mire jutok vele:) köszi a választ!
2018. ápr. 5. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!